![]() |
Özgürsün Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Özgürsün ArtıkÖzgürsün artık kanatlanabilirsin uçurumlara Çünkü kuruttum sevgini ![]() ![]() Kendin kadar yalnız, Ben kadar kalabalıksın dört duvar arasında ![]() ![]() Şimdi içimde rahatça ölebilirsin çünkü unuttum seni…” Eli kanlı bir katile nasıl bir mektup yazılır bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başardın en sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ağlamayı bırak ve uzandığın yerden kalk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum bu satırlar sana küfür gibi gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni çok sevmiştim lakin yanılmışım… Üzgünüm ama geçmişimde sana dair tek bir iz yok Ha, boynumda izler ne diyorsan Onlar beni diri diri gömerken senden bana kalan son armağan… ![]() Git ![]() ![]() Hiç gelmemiş gibi ![]() Bit ![]() Hiç başlamamış gibi Kendin kadar yalnızsın ![]() ![]() Ben kadar ölüsün Adın boşluk şimdi ![]() ![]() Ait olduğun karanlıklarda temize çek kendini ![]() Guslet o ayrılık kokan ellerini ![]() ![]() Öldür beni diyeceğim ama Sen beni sende hiç yaşatmadın ki ![]() ![]() İstesen de ölemem ki ![]() ![]() Sen de hiçbir zaman varolmadım ki öldürebilesin ![]() ![]() Ben sende hiçtim ![]() ![]() Şimdi sıra sende… “ Beni diri diri gömen kadın, Üzgünüm ama benim sessiz cümlelerimde Sana ait tek bir sesli harf bulunmamakta ![]() ![]() aLıntı
![]() ![]()
|