Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar) |
|
|
#16 |
|
pesimistt
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)önceLkLe mate sana tşk ederm :)) tatiacmm sni de tbrk edermm bi ömür boyu mutLu oLursunuz insh :)
|
|
#17 |
|
bessraa
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)ooyyyy oyyy oyyy kimlleri grüorm ![]() =)abllacım cok güzell ollmusun yaa MASALLAH ![]() =)bi ömür boyu mutllullukllar dillerim,yzünden o güllümseme hic eksik ollmasın ![]() (:enistemize sllmllarımızı da illet ![]() ![]() ![]() ![]() mutllullukllar![]() :43:43
|
|
|
|
#18 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)TEBRİK EDERİM tatia27 ![]() ![]() sağlık huzur ve mutluluk dolu bir hayat geçirmeniz dileğiyle ![]() ![]()
|
|
#19 |
|
yosun_26
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)canım beniiimm Allah bi ömür mutlu etsin siziii seni çok sewiorum zor günlerimde yanımda olanlardan birisiydin o yüzden yerin çok ayrı bende umarım herşey istediğiniz gibi olur matecim çok güzel düşünmüşsün sanada teşekkürler |
|
|
|
#20 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)Kusuruma Bakmazsın İnşallah tatia27 ben olaya Yeni Ayılıyorum Çok Özürdileyerek; Herkezden Farklı Allaha Havale Etmeksizin Kaderinizce ve Hayat Boyu Mutluluklar ![]() ![]() ![]() :) |
|
|
|
#21 |
|
angelesdream
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)Tebrik ederim Tatiacığım
Bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir beraberlik geçirmenizi dilerim![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#22 |
|
okaliptus
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)aaaaaaaaaaa h ah evleneli 2 ay oldu ne bi tebrik başlığı var benle ilgili ne de bana atılan özel mesajlar var :img-cray::img-cray: unutuldum galiba gözden uzak olan gönülden uzak olur hesabı ühüüüüüüüüüüüüüüü tebrikler tatia, dilerim çok mutlu olursun:))) evlilik gercekten cok guzel bişey :) tum bekarlara tavsiye ederim :))))))))))) |
|
|
|
#23 |
|
asyaland
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)tatia27 mutluluklar dilerim bir ömür boyu sürer insallah mate senide tebrik ederim cok güzel bir düşünce okaliptüs seninde evliğin mutlu ,mesut devam eder insallah mutluluklar ![]() ![]()
|
|
#24 |
|
bukettt
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)Önce tatia ablmı canı gönülden tüm s,te önnde tebrik edirom=) aa Okaliptus o kadar da tebrik ediyoruz her gördüğümüzde aşoklsun=) Neyse artık okaliptusun çocugunun fotolarıunı yayınlayıp Tebirk ederiz bizde=)=) Bu arada en sonamı ne kaldım ben siteye pek giremediğim için=( |
|
|
|
#25 |
|
tatia27
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)arkadaşlar inanın çok duygulandım ![]() ![]() bu siteye üye olmakla ne kadar iyi bi iş yaptıgımı tekrar hatırlayarak kendimle övündüm![]() ![]() ![]() çünkü hepiniz çok seviyeli ve düzgün insanlarsınız![]() ![]() ![]() arkadaşlık böle bişey işte kötü günümde yanımda olup acımı paylaşan,mutlu günümde yine yanımda olup mutlulugumu paylaşan başta mate olmak üzere tüm forum sinsi üyelerine teşekkür ederim![]() ![]() ![]() ![]() darısı tüm bekarların başına olsun(başta yosun ve mate olmak üzere:)
|
|
#26 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)Çok tanımıyorum seni Tatia ama güzel bişey yaşıyorsun, ne mutlu sana ![]() ![]() Çok mutlu olun inşallah :sm_sleep:
|
|
|
|
#27 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Tebrikler Tatia27 (Ömür Boyu Mutluluklar)Her ikinizede mutluluklar
|