![]() |
Bergen Şarkı Sösleri |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Bergen Şarkı Sösleriaçıların kadını Yillar yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Acilarin kadiniyim-Yillar Yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Ben acilar kadiniyimSöylemiyor kimse derman Öyle zorki mutlu olmak Yüreginde büyük ferman Acilarin kadiniyim Ben acilar kadiniyimSevdalardan darbe yedim Su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Acilarin kadiniyim-Sevdalardan darbe yedim su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Ben acilar kadiniyimCektip gitti sevilenler Gariplerdi ezilenlerDünya sizin sevmeyenler Acilarin kadiniyim Ben acilarin kadiniyim
![]() |
![]() |
Cevap : Bergen Şarkı Sösleri |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Sösleri aql onun aşkınıBöyle vefasızı sevmekten bıktımAllahım al onun aşkını bendenUğrunda dağ kadar hayaller yıktımAllahım al onun aşkını bendenHer gece adını sayıklamaktanResmine baktıkça hep ağlamaktanUsandım herkese onu sormaktanAllahım al onun aşkını bendenOna da severken yanmayı öğretBir yalan sevgiye kanmayı öğretHasretle yanarken onu da terketAllahım al onun aşkını benden
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Sösleriayrılığı anma sewgilim Böyle vefasızı sevmekten bıktımAllahım al onun aşkını bendenUğrunda dağ kadar hayaller yıktımAllahım al onun aşkını bendenHer gece adını sayıklamaktanResmine baktıkça hep ağlamaktanUsandım herkese onu sormaktanAllahım al onun aşkını bendenOna da severken yanmayı öğretBir yalan sevgiye kanmayı öğretHasretle yanarken onu da terketAllahım al onun aşkını benden
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Sösleribnim için üzülme Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hiç Bağlamak bana düşer Bir ömür harab oldu Ağlamak bana düşer Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Sösleribitirdin bni mutlu bir günümde rastladım sanayemeden içmeden kestin sen benibir baktın bir daha bakmadın banagönül ağacına astın sen benidünyaya sığmazdım, neşem bitmezdiaşkın hücresine kitledin beniararım şimdi ben geçen günleriyedin tüm ömrümü, bitirdin benikuşlar gibi özgür, hayat doluydumyanan bir alevdim söndürdün benikusurum yanlızca seni sevmektibir kaş çatışınla öldürdün benidünyaya sığmazdım, neşem bitmezdiaşkın hücresine kitledin beniararım şimdi ben geçen günleriyedin tüm ömrümü,bitirdin beni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Sösleridertli dertli Görüyorsun tanrım beni Değiştir bu kaderimi Açtım sana ellerimi Yalvarırım dertli dertli Bu canımın sahibisin Sığınacak gücüm sensin Derman bana senden gelsin Bekliyorum dertli dertli Ezdiler hep taş misali Gözlerimde çile seli Yaşadığım nerden belli Gecem dertli günüm dertli Dertlerimle yalnız kaldım Bir çıkar yol bulamadım Çilelere adım adım Yürüyorum dertli dertli Özlediğim güneş doğsun Yarabbim tek umudumsun Dualarım kabul olsun Yaşanmıyor dertli dertli Ezdiler hep taş misali Gözlerimde çile seli Yaşadığım nerden belli Gecem dertli günüm dertli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerielimde fofoğrafın Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Sevgi gibi kutsal kelime Yalnız senle düştü dilime Ölmek yetmez senin uğruna Sense hala anlayamadın Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Hissetmeyi senle yaşadım Sende tattım ben bu duyguyu Söylemekten hep korkuyordum Şimdi dinle bütün aşkımı Şimdi beni anlıyormusun Bu şarkımı dinliyormusun İnan seni çok seviyorum Sende beni seviyor musun Sevgi gibi kutsal kelime Yalnız senle düştü dilime Ölmek yetmez senin uğruna Sense hala anlayamadın Şimdi beni anlıyormusun Bu şarkımı dinliyormusun İnan seni çok seviyorum Sende beni seviyor musun
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerieller aldı Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı ![]() ![]() Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı ![]() ![]() Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor ![]() ![]() Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor ![]() ![]() Bıktım artık bıktım artık, Bu hayattan yaşamaktan ![]() ![]() Eller gibi mesud olup, Kurtulamam ağlamaktan ![]() ![]() Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor ![]() ![]() Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor ![]() ![]() Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı ![]() ![]() Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı ![]() ![]() Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor ![]() ![]() Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerigecelerden sor bni Dertlimiyim, dertsizmiyim, Garipmiyim, öksüzmüyüm, Bir ölüden farksızmıyım, Gecelerden sor beni ![]() Hiç kimseden sorma beni, Şimdi ben divane deli, Senin için içtiğimi, Kadehlerden sor beni ![]() Her gün yalnız olduğumu, Saçlarımı yolduğumu, Seni nasıl sorduğumu, Aşıklardan sor beni ![]() Hiç kimseden sorma beni, Şimdi ben divane deli, Senin için içtiğimi, Kadehlerden sor beni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerigülümse biras Haydi durmayın öyle sevinçlerle coşalım Mutluluklara doğru hep beraber koşalım Birşeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız Huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız Gülümse biraz gülsün gözlerin Gülümse biraz bitsin kederin Unut dertleri kötü günleri Gülümse biraz gülümse biraz Bir isyan hepimizi alışvermiş yürümüş Daha bu genç yaşlarda hep boynumuz bükülmüş Bir şeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız Huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız Gülümse biraz gülsün gözlerin Gülümse biraz bitsin kederin Unut dertleri kötü günleri Gülümse biraz gülümse biraz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerikul duası Kabul et tanrım kul duası bu İçin için Yanan kul yarası bu Ömrümün Perişan olmasın sonu Kötü kullarından koru Allahım Zalim kullarından koru Allahım Allahım ![]() ![]() ![]() Beni Aşka köle eden kullarından koru Tanrım Yüreğinde şeytan yatan Kullarından koru Tanrım Sevgi diye günah veren Ümit diye hüsran veren Ben ağlarken kendi gülen Kullarından koru Tanrım Herşey senle başlar biter Sen istersen derdim biter Senin aşkın bana yeter Kullarından koru tanrım Sevgi diye günah veren Ümit diye hüsran veren Ben ağlarken kendi gülen Kullarından koru Tanrım
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerikullaraffetmes Gurbetde sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sanma Uğrunda ömürler verilir sanma Değerin kıymetin biliniyor sanma Düşeni götürür kullar affetmez Öyle bir dünya bu vefadan yoksun İstersen kainat servetin olsun Düştüğün yerlerde sen artık yoksun Düşeni götürür kullar affetmez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bergen Şarkı Söslerineden dönmesin Madem dönüyorsa başımda dünya, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Göçmen kuşlar bile gidip dönüyor, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin ![]() Hatıralarım var avunmak için, Ecelden kendimi korumak için, Hep dualar ettim kavuşmak için, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Beklerim isterse dönmez desinler, Yeterki bu ümit bir gün sönmesin, Her gidişin birde dönüşü varsa, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Hatıralarım var avunmak için, Ecelden kendimi korumak için, Hep dualar ettim kavuşmak için, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin
![]() |
|