![]() |
Ağlar Mısın Yoksa Güler Misin |
![]() |
![]() |
#1 |
bbk
![]() |
![]() Ağlar Mısın Yoksa Güler Misinaz önce haberleri izliyordum ve kadın derneklerinin düzenlediği protesto yürüyüşünü gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisin |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinKullandıklarıifadeler yanlış ancak ben de ünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisiniyide bu neden korkutuyor insanları neden karşılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bukettt
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinBak her ülkenin belli bir kuruluş sistemi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinAyrıca herkesin gençliğe hitabesini anlayrak okumsanı ve günümüz olaylarıyla karsılaştrmasını rica ediyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinnüfusunun %99 u müslüman olan bi ülke dimi burası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bukettt
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinOlayı tek taraflı ele almamlıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sam00
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinhürriyet demek başkalarına zarar vermemek şartıyla istediğin herşeyi yapabilmek demek türban takınca başkasına zarar mı veriyorsun ki? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
hayko26
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinbnce tartışmaya gerek yoq bn ister bn bayan olsan ister türban takarım istersem bikiniyele dolaşırım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ERen
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinayrıca eskiden türbanla giriliyormuş üniversitelere ve laikliğe hiç bir zarar gelmemiş şimdi mi düştü bu jeton anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
alper1482
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinAlıntı:
Alıntı:
Ben üniversitede veya herhangi bi alanda türban veya başörtüsünün hiç bir zararını görmüyorum ve bu yobazlıktır gericliktir diyerek bunu engellemeye çalısanların kendisini gerici buluyorum ![]() ![]() '' 1 ![]() ![]() ![]() Burdaki anlama göre üniversiterde veya baska bi alanda insanların dininin gerklerini yerine getirmesine karışamazsınız ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bukettt
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinOrdaki din ve vicdan özgürlüğünün ne demek oldugunu anlamadıysanız acıklayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve farkederseniz eğer yansız diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
alper1482
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinBen su anda türbanı siyasi bir alet olarak görmüyorum tam aksine türbanı sanki siyasi bir aletmiş zannedenleri haklı bulmuyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
bukettt
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa GülermisinAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
merve16
|
![]() Cevap : Ağlarmısın Yoksa Gülermisinkesinlikle katılıyorum eren bravoooo ![]() ![]() ![]()
|