![]() |
Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Bir Kaç Tane Fıkra Ama KomikEeee sana baba mi diyir? Adamın birinin askere giderken iki cocuğu varmış, eve donmus bi bakmis masada 3 cocuk! Bagirip cagirmaya baslamis Abovv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karisi gayet sakin: - Eeee sana baba mi diyir? Oturmus yogurdini yiyir!
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik"U" harfinin sakıncası Karadenizli vapur acentasına gitti: 'Biz vapuru kaçirduk, başka vapur bulur mısunuz?' dedi ![]() ![]() ![]() bu kadar müşteriyi kaçırmamak için hemen yeni bir vapur istedi ![]() geldiğinde Karadenizli ve arkadaşları rıhtımda toplanmışlardı ![]() nedense fazla kalabalık değillerdi ![]() kişiydiniz?' ![]() ![]() Toplam yedıyuz daa ![]() ![]() ![]() yetkilisinin ![]() yerine (u) dersen, canına okurum ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bir bakkala gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlayamadı, birkaç kez tekrar ettirdi, sonra eliyle göstermesini istedi ![]() ![]() dedi ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komikparaşüt Çok özel bir uçakta, Papa, Bush, Kraliçe Elizabeth, Roberto Carlos ve küçük bir çocuk seyahat ediyorlarmış ![]() Pilot, birden yolcu kabinine girmiş ve "Sayın yolcular, uçak düşecek, herkes bir paraşüt alsın ve atlasın !" diyerek bir paraşütü kapmış ve atlamış ![]() ![]() ![]() Roberta Carlos ta bir paraşütü kapmış ve " Fenerbahçe'yle anlaştım, ben olmazsam halleri duman !" demiş ve atlamış ![]() Kraliçe Elizabeth, hiç kendinden beklenmeyen bir çeviklikle "Ben İngiltere Kraliçesiyim, daha 50 yıl oldu, bir 50 yıl daha görev yapmalıyım" demiş ve yine bir paraşütü alıp aşağı atlamış ![]() Geriye Papa, Bush ve küçük çocuk kalmış ![]() Bir de bakmışlar sadece 2 paraşüt var ![]() Bush hemen "Ben ABD Başkanıyım, bensiz dünya barış yüzü görmez !" demiş ve paraşütün birini daha kapıp atlamış ![]() Papa üzgün gözlerle çocuğa bakmış ve: "Ben artık çok yaşlıyım, şu son paraşütü de al sen atla, senin önünde koca bir hayat var !"demiş ve paraşütü çocuğa uzatmış ![]() Çocuk neşeyle Papa'ya dönmüş: "Papa hazretleri, siz hiç merak etmeyin, her ikimiz de yaşayacağız, ben bu paraşütü alayım, siz de diğerini" demiş ![]() "Çünkü son atlayan ***** benim sırt çantamı alıp atladı"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komikyazıt Aşağıdaki yazıt bir Kızılderili kitabesinden alınmıştır ![]() - Yalan tohumdur ![]() ![]() ![]() - Bilgi de tohumdur ![]() ![]() ![]() - Zeka sudur ![]() ![]() ![]() - Yetenek topraktır ![]() ![]() ![]() - Emek güneştir ![]() ![]() - Kader çadırındaki kilim gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Şans doğal gübredir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komikfenerlinin biri berberde saçını kestiriyormuş ![]() -İlk gittiğin maçı anımsıyormusun? diye soracağı tutmuş ![]() Bizimki sinirli sinirli: --Hangi maçtı? -Bir Fenerbahçe maçıydı ![]() eskişehir atatürkte miydi -Evet, ordaydı ![]() Aradan bir iki dakika geçmiş ![]() -Hangi maçtı demiştin? eskşehir maçı ![]() -Nerede nerede? eskişehirde dedik ya! Bir iki dakika sonra yine aynı hikaye; -Demek hayatta gittiğin ilk maç bir eskişehirspor- Fenerbahçe maçıydı ha? Bizimki sinirlenerek: -Evet be, eses maçı dedik ya ![]() ![]() Berber birkaç dakika sonra aynı konuyu açınca bizimki isyan etmiş: -Elli kere söyledim ![]() Berber acıklamış: eses deyince saçların diken diken oluyor da rahat kesiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bizim takımın gölgesi yeter
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik10deliden hanghisi akıllı
bir tümarhanede 10 deli varmış doktor bir gün hepsini bir sahaya götürmüş demişki bakalım hanginiz akıllı oldunuz sahaya topyerine taş koymuş onlardaoynamışlar başlarını kırmışlar sonda bir çocuk kalmış doktor demişki neden oynamıyon çocukta demişki biri bana orta atmıyorki bende kafa vurup gola atayım doktor demişki ben sana atayım çocuk demiş çocukta akıllanmış o taşın yerine takma bir taş takması koymuş doktorda sanmışki o takma taş asil taştır ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayko26
|
![]() Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik100 numara muhabbetler Ev is ya da umumi tuvalétlerde hep basimiza gelir, bu tür konusmalar ![]() Tuvaletin dolu oldugunu görerek sorulur hep? Ev Hali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kisiyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Is ve Umumi Yerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iceri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ondan didiydim he he he ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|