Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Bir Kaç Tane Fıkra Ama KomikEeee sana baba mi diyir? Adamın birinin askere giderken iki cocuğu varmış, eve donmus bi bakmis masada 3 cocuk! Bagirip cagirmaya baslamis Abovv ![]() ula k![]() ![]() ! Bu cocuk nerden cikmistir? Bizim iki cocugimiz Vardi, bu cocuk benim degildir!!! Diye Karisi gayet sakin: - Eeee sana baba mi diyir? Oturmus yogurdini yiyir!
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik |
|
|
#2 |
|
hayko26
|
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik"U" harfinin sakıncası Karadenizli vapur acentasına gitti: 'Biz vapuru kaçirduk, başka vapur bulur mısunuz?' dedi 'Kaç kişisiniz?', 'Yediyuz ' Acenta yetkilisi bu kadar müşteriyi kaçırmamak için hemen yeni bir vapur istedi Vapurgeldiğinde Karadenizli ve arkadaşları rıhtımda toplanmışlardı Amanedense fazla kalabalık değillerdi Görevli sordu: 'Hani yedi yüzkişiydiniz?' 'Doğridur, işte pir, içi, uç, dort,peş, altı, yedi Toplam yedıyuz daa ![]() ' dedi Karadenizli Kafası attı acentayetkilisinin Karadenizliyi bir güzel dövdü ve: 'Eğer, bir daha (i)yerine (u) dersen, canına okurum ![]() ![]() ' dedi Aynı Karadenizli birkaç günsonra bir bakkala gitti 'Bana bir mım verin![]() ![]() ' dedi Bakkal anlayamadı, birkaç kez tekrar ettirdi, sonra eliyle göstermesini istedi Karadenizlinin işaretine bakınca: 'Yooo, o mım değil mumdur 'dedi 'Olsun, mım demek, dayak yemekten iyidir ' dedi Karadenizli __________________
|
|
#3 |
|
hayko26
|
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komikparaşüt Çok özel bir uçakta, Papa, Bush, Kraliçe Elizabeth, Roberto Carlos ve küçük bir çocuk seyahat ediyorlarmış ![]() Pilot, birden yolcu kabinine girmiş ve "Sayın yolcular, uçak düşecek, herkes bir paraşüt alsın ve atlasın !" diyerek bir paraşütü kapmış ve atlamış ![]() ![]() ![]() Roberta Carlos ta bir paraşütü kapmış ve " Fenerbahçe'yle anlaştım, ben olmazsam halleri duman !" demiş ve atlamış ![]() Kraliçe Elizabeth, hiç kendinden beklenmeyen bir çeviklikle "Ben İngiltere Kraliçesiyim, daha 50 yıl oldu, bir 50 yıl daha görev yapmalıyım" demiş ve yine bir paraşütü alıp aşağı atlamış ![]() Geriye Papa, Bush ve küçük çocuk kalmış ![]() Bir de bakmışlar sadece 2 paraşüt var ![]() Bush hemen "Ben ABD Başkanıyım, bensiz dünya barış yüzü görmez !" demiş ve paraşütün birini daha kapıp atlamış ![]() Papa üzgün gözlerle çocuğa bakmış ve: "Ben artık çok yaşlıyım, şu son paraşütü de al sen atla, senin önünde koca bir hayat var !"demiş ve paraşütü çocuğa uzatmış ![]() Çocuk neşeyle Papa'ya dönmüş: "Papa hazretleri, siz hiç merak etmeyin, her ikimiz de yaşayacağız, ben bu paraşütü alayım, siz de diğerini" demiş ![]() "Çünkü son atlayan ***** benim sırt çantamı alıp atladı"
|
|
#4 |
|
hayko26
|
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komikyazıt Aşağıdaki yazıt bir Kızılderili kitabesinden alınmıştır ![]() - Yalan tohumdur Bire kırk verir Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki bire kırk verir![]() - Bilgi de tohumdur Bire yüz verir Verdiği yüzün her biri bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir![]() - Zeka sudur Tohumları yeşertir Yalanı da bilgiyi de![]() - Yetenek topraktır Ne ekersen onu biçersin Ekmezsen üzerinde ayrık otları biter![]() - Emek güneştir Tohuma da suya da toprağa da hayat verir![]() - Kader çadırındaki kilim gibidir Ipliğini Ulu Manitu verir sen dokursun Deseni sendendir, renkleri doğadan![]() ![]() ![]() - Şans doğal gübredir Boktan bir şeydir yani Ne zaman nereye düşeceği belli olmaz Kilimine düşerse kirletir Desenini değiştirir Her şeyi bombok eder Oysa toprağına düşerse besler
|
|
#5 |
|
hayko26
|
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komikfenerlinin biri berberde saçını kestiriyormuş Berber durduk yerde: -İlk gittiğin maçı anımsıyormusun? diye soracağı tutmuş Bizimki sinirli sinirli: --Hangi maçtı? -Bir Fenerbahçe maçıydı eskişehir atatürkte miydi -Evet, ordaydı Aradan bir iki dakika geçmiş Berber yeniden sormuş: -Hangi maçtı demiştin? eskşehir maçı -Nerede nerede? eskişehirde dedik ya! Bir iki dakika sonra yine aynı hikaye; -Demek hayatta gittiğin ilk maç bir eskişehirspor- Fenerbahçe maçıydı ha? Bizimki sinirlenerek: -Evet be, eses maçı dedik ya ![]() Berber birkaç dakika sonra aynı konuyu açınca bizimki isyan etmiş: -Elli kere söyledim Niye yeniden soruyorsun? Berber acıklamış: eses deyince saçların diken diken oluyor da rahat kesiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bizim takımın gölgesi yeter
|
|
#6 |
|
hayko26
|
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik10deliden hanghisi akıllı
bir tümarhanede 10 deli varmış doktor bir gün hepsini bir sahaya götürmüş demişki bakalım hanginiz akıllı oldunuz sahaya topyerine taş koymuş onlardaoynamışlar başlarını kırmışlar sonda bir çocuk kalmış doktor demişki neden oynamıyon çocukta demişki biri bana orta atmıyorki bende kafa vurup gola atayım doktor demişki ben sana atayım çocuk demiş çocukta akıllanmış o taşın yerine takma bir taş takması koymuş doktorda sanmışki o takma taş asil taştır doktor çocuğa atmış çocuğa bişey olmamış ve dokttor demişki sen bana at çocuk ta aklını kullanmış asil taşı atmış doktora doktorun kafası yaralandı çocuğa demişki sen benden daha akıllanmışsın ben senden daha akılsızlanmışım![]()
|
|
#7 |
|
hayko26
|
Cevap : Bir Kaç Tane Fıkra Ama Komik100 numara muhabbetler Ev is ya da umumi tuvalétlerde hep basimiza gelir, bu tür konusmalar ![]() Tuvaletin dolu oldugunu görerek sorulur hep? Ev Hali ![]() ![]() Kim var tuvalette![]() ![]() Kimi isterdin, Ajda Pekkan mi Cem yilmazmi Ne *****sin ya bu evde ikikisiyiz Sen disarida olduguna göre burada kim olabilir![]() ![]() Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada Ukala sey![]() ![]() Tuvalette misin?![]() ![]() Evet Nasil anladin,Nasadan mi bildirdiler![]() ![]() ![]() Ne yapiyorsun orada ?![]() ![]() Hep tüketici oldugumdan sikayet ederdin ya Üretime katkida bulunuyorum![]() ![]() ![]() Tuvaletten ne zaman cikarsin?![]() ![]() Niye ülkenin bana mi ihtiyaci var![]() ![]() ![]() Ya ne zaman cikarsin?![]() ![]() Trafige bagli![]() Is ve Umumi Yerler ![]() ![]() Tuvalet bosmu?![]() ![]() Hi Hi bostu simdi ben dolduruyorum![]() ![]() Tuvalet dolumu?![]() ![]() Evet![]() ![]() Kim var iceride![]() ![]() Hüseyin abi,hayri amca birde ben varim okeye dördüncü bekliyorduk,gelseneiceri ![]() ![]() Abi mesai saati bitti artik ciksan![]() ![]() Dur be kocum ben fazla mesaiye kaliyorum![]() ![]() Turhan abi kahveni tazeleyim mi![]() ![]() Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be![]() ![]() Girerken elinde gazete vardi Bilirim gazete okurken hep kave icersin senondan didiydim he he he ![]() ![]() Git ulan isine![]() ![]() Bunca saat ne yapiyon ya tuvalette?![]() ![]() Borsadaki durumu inceliyom *****,kabiz olmusuz dimi gümrükte takildi![]() ![]() ![]() TikTik Tuvalet dolumu?![]() ![]() Aradiginiz tuvalet kapsami alani disinda yada kapali![]()
|
|