![]() |
Geldin Mi? Muhabbetleri...:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Geldin Mi? Muhabbetleri...:)))-oğluuum?? -efendim anne? -geldin mi? -sesimi duyuyor olmanın daha mantıklı bir açıklaması var mı? -oğluuuum?? -neeeeeee -geldin mi? -walla emin değilim gelsem mi gelmesem mi bu sorudan sonra ciddi ciddi düşünmem gerekiyor -hayatııııııımm -efendim hayatımmm -sen mi geldinnnn -sana her gün kaç kişi hayatım diyo tabi ki ben geldim sana böyle bişeyi başkasının söyleme ihtimali var mı? Necla? yoksa sen beni aldatıyor musun? -babaa? -haa -geldin mi -patron size ihtiyacımız yok deyince gelmek zorunda kaldım ![]() ![]() ![]() -aneannee? -buyur evladımm -geldin mii? -vallahi yavrum bütün basamakları tek hamlede knockout ettim ama şu son basamak biraz zorluyor bi el atıverde geleyim be ya -oğluuuum geldin mi? -yok annecim gelmedim -bakıyım ![]() ![]() -annecim madem sende biliyorsun nie soruyosun hala şu soruyu ya iğrenç espiriler yapıyorum yine de bezdiremiyorum seni yaaa -aaannnneeeeeeeeeee ayakkabılarımı atsana be -burak oğlum hah geldin miii -yok anne gelmedim bu bir bant kaydı zaten ![]() ![]() ![]() ![]()
|