|  | Allahım Sen Akil Fikir Ver Bu İnsanlara... |  | 
|  02-01-2008 | #1 | 
| 
gülgüzeli   | Allahım Sen Akil Fikir Ver Bu İnsanlara...İNGİLTERE'DE kız arkadaşını tasmayla gezdiren bir adam, kendilerini  otobüse almayan şoför hakkında suçlamada bulundu   25 yaşındaki Dani Graves ile sürekli tasmayla gezdirdiği 19 yaşındaki kız arkadaşı Tasha Maltby, geçen ay West Yorkshire'da bir otobüse binmek istedi   Ancak otobüsün şoförü, çifti otobüsten indirerek, "Sizin gibi ucube ve köpekleri almıyoruz" dedi  Olay üzerine, şoförü, otobüsü işleten firmaya şikâyet eden çift, kendilerine karşı ayrımcılık yapıldığını savundu   ARRIVA Yorkshire isimli firma da şikâyeti ciddiye aldıklarını ve incelediklerini belirtti  Sevgilisinin kendisini tasmayla gezdirmesinden hoşlandığını söyleyen Maltby, "Ben bir evcil hayvanım   Genellikle bir hayvan gibi davranıyorum ve bu sayede çok rahat yaşıyorum   Yemek ya da temizlik yapmıyorum  Dani olmadan bir yere gitmiyorum   İkimiz de bu durumdan memnunuz  İnsanlara garip gelebilir, ancak bu benim seçimim ve kimseye bir zararı yok" dedi   
				__________________   | 
|   | 
|  | 
|  | Cevap : Allahım Sen Akil Fikir Ver Bu İnsanlara... |  | 
|  02-01-2008 | #2 | 
| 
bukettt
 |   Cevap : Allahım Sen Akil Fikir Ver Bu İnsanlara...Kendini hayvan yerine koymuş zaten  Ama ilginç bir psikoloji örneği  Neden ve niçin diye sormak geliyor   Direk yargılamak haksızca olur   Teşekkürler   | 
|   | 
|  | 
|  |