Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu? |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?Mate neyi bekliyordu??? cesur bir şovalye ![]() ![]() onun için para yakan bir adam ![]() ![]() uzun boylu yakışıklı bir esmer ![]() ![]() kocaman bir ev ![]() ![]() güzel bir araba ![]() ![]() yalnızca kendisini sevecek bir adam ![]() ![]() ve işte FinaL ![]() !!! sizce aradığını buldu mu ??? bakalım ne olmuş Daha Çoook BekLersin canıııM
![]() ![]()
|
|
#2 |
|
mate
|
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu? 25 25 25 25 25 Ya sen aklınla bin yaşa emi gece gece öldüm gülmekten 25 25 25Daha çok beklersinmiş :clap2: :clap2: sana :iconsiritik: Bi kerem ben istemiyorumda ondan :65:56 23yoksaa ooo yoluma kırmızı halı seren çokkk 25Öldüm gülmekten canımsın sen yaaa nasılda biliyorsun akıbetimi 25 :26:
|
|
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu? |
|
|
#3 | |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?Alıntı:
25 canım benim ya sen bitanesin anlayışla karşılayacağını biliyordum![]() yoksaa bende biliyoruum ne halılar seriliyordur daa 25seni seviyorum:43:43 |
|
|
|
|
#4 |
|
bbk
|
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?tam mateyi anlatan bi derleme olmuş:) ellerine sağlık gülgüzeli mateyi iyi tanımışsın :D
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Mate Neyi Bekledi? Sonu NasıL Oldu?Ahuahuahuahuahuauhahuahaaa 25 :sm_biggrin: :iconsiritik: ~~ Gülgüzeli süpersin yau xD Toprakım maskara oldun uleaynn ahuahuahauau ~~ ~~ İşin şakası bir tane bitanedir toprağım :sm_wink: Ne Bradler ne pittler Ne tomlar ne cruiseler istedi de vermedik 23~~
|
|
|
|
#6 | ||
|
mate
|
yalannnnnnnn 25 25Alıntı:
25
|
||
|
|
|
#7 | |
|
gülgüzeli
|
tabiiki maskara olmadın canım arkadaşım benim bu sadece seni çok sevdiğim için yapılan bi şaka ![]() aklıma gece gece bi muzurluk geldi işte:sm_biggrin: hem brad pitt tom cruise onlarda kimmiş bitanem daha iyilerine layık:sm_wink: |
|
|
|
|