Renklerle Kişilik Testi |
|
|
#1 |
|
inci_tanesi
|
Renklerle Kişilik Testi![]() Üstteki resimlerden size uygun olanını seçip aşağıdaki kişilik testi sonucu ile ilgili yorumunuzu okuyunuz ![]() ![]() ![]() 1 - İçedönük - Hassas - Kolay etkilenen : Kendinizle ve çevrenizle ilgili düşüncelere etrafınızdaki çoğu kişiden daha sık ve daha derin bir şekilde dalıyorsunuz 2 - Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz 3 - Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz 4 - Ayakları yere basan - Dengeli - Uyumlu : Komplike olmayan ve doğal bir yaşamı, bir aşkı ve işi amaç edinmişsiniz 5 - Profesyonel - Pragmatik - Kendini tanıyan : Hayatını eline alıp şansını kadere bırakmak yerine yaratmayı sevenlerdensiniz 6 - Barışçıl - Tedbirli - Agresif olmayan : Anlaşması kolay bir insansınız 7 - Dikkatsiz - Oyunsever - Neşeli : Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz 8 - Romantik - Hayalci - Duygusal : Çok duygusal bir insansınız 9 - Analitik - Güvenilir - Kendinden emin : Hayatınızı insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsunuz |
|
Cevap : Renklerle Kişilik Testi |
|
|
#2 | |
|
zeynoo
|
Cevap : Renklerle Kişilik TestiAlıntı:
resim hoşuma gittiii:sm_wink: tşkler arkadaşımm
|
|
|
|
|
#3 |
|
bukettt
|
Cevap : Renklerle Kişilik Testi2 - Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuzaaa beni anlatıyor diyenlere bazen nedense kızmışlığım olmuştur ![]() Ama bu aaa beni anlatıyor![]() Akıntıya kürek çekmek kişiyi yormktan başka bişiye yaramıyor![]() Özgürlüğe olan düşkünlük iyi mi kötü mü düşünür oldum Gelenklere karşı çıkmak![]() ![]() ![]() 7/aylık değilde her normal vatandaş gibi 9 aylık olsaydım böyl olmayacaktım =)Teşekküürler
|
|
|
|
#4 |
|
aalperennn
|
Cevap : Renklerle Kişilik Testi2 - Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz
|
|
#5 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Renklerle Kişilik Testi2 - Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz
|
|
#6 |
|
bAsRaA
|
Cevap : Renklerle Kişilik Testi2 - Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz |
|
|
|
#7 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Renklerle Kişilik Testi
|
|
|
|
#8 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Renklerle Kişilik TestiBütün konumla ilgilenen arkadaşlar(basraa hariç :) ) teşekkür ediyorum ![]() ![]() hepinize iyi forumlar :))
|