![]() |
SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama...Davutpaşa'da 5 katlı iş merkezinde patlama ![]() ![]() ![]() İstanbul Davutpaşa'da iş merkezinde patlama oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama... |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama...~~ :S yarım saat önce tramvayla geçtim ordan yau bi hareketlilik yoktu ama neresinde acep ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama...Doğalgaz patlaması olduğunda en azından elektrik sebepli bi yangın çıkmış alma ihtimali nedir acaba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama...~~ Patlama kazan dairesinde olmuş, heryer polis kaynıyor yau ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Patlamanın Nedeni ! |
![]() |
![]() |
#5 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : İşte Patlamanın Nedeni !Davutpaşa'daki patlamanın nedeniyle ilgili kesin bilgiye ulaşıldı ![]() ![]() İlk gelen bilgiler buhar kazanın patladığı yönündeydi ![]() ![]() Olay yerine giderek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Muammer Güler, maytap firmasının incelendiğini belirterek, buranın ruhsatsız olduğunu bildirdi ![]() PATLAMA NEDENİ KESİNLEŞTİ Vali'den gelen ikinci açıklama ise patlamanın nedeninin maytap atölyesinden kaynaklandığı yönünde oldu ![]() ![]() Vali Güler, önce küçük bir yangın çıktığı, ardından da büyük patlamanın meydana geldiğini bildirdi ![]() İşletmenin ruhsatsız olması ise facianın ardındaki ihmali ortaya koydu ![]() Maytap atölyesinin hemen alt katında bir boya üretim atölyesinin bulunması da facianın boyutlarını büyüttü ![]() İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA Bu arada İGDAŞ da açıklama yaptı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : SON DAKiKA! İstanbul.2da Patlama...Tahmin etmiştim doğalgaz patlaması olmadığını ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|