Ve Azad Ettim Bana Ait Olmayan Cümleleri |
01-31-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Ve Azad Ettim Bana Ait Olmayan CümleleriIcinizde kalan birseyler varsa,soylemek isteyip de soyleyemediginiz cumle ve sozcukler kaldiysa icinizde ve onlarin sahibi kapiyi size hic aralamadiysa,kanar durur yureginiz
Durmadan tekrar edersiniz soyleyemedkilerinizi,bir kisir dongudur bu,her tekrar tazeler yaranizi,her tekrar o cumlelerin sahibini ve sebep oldugu kirginliklari hortlatir icinizde Size ait olmayan kac cumle varsa icinizde sahibine mutlaka ulastirinSozcuklerin yureginizde dalgalanmalara,sarsintilara,firtinalara yol acmasinin nedeni belki ait olduklari adreslere ulasamayislarindandirAcele edin telefon acin,mail atin olmadi mektup yazin ,uzun uzun anlatin,kalmasin tek hece icinizde *** Ve korkun sozleri icraatlerinden cok olanlardanSadece bir kez affedin,ikinci kez affederseniz karsinizdakinin hatalari hic bitmezHak etmediginiz hicbirseyi uzerinize almayin,yureksiz ise karsinizdakiZayif karakterli insanlar kendi olumsuzluklarini yukler karsisindakine ve asla kendileriyle yuzlesemzler onlarKavak agaci gibidirler,tum agaclara tepeden bakarlar ama hic meyve vermezlerSiddetli ruzgarlarda da bir tek onlar kirilir,digerleri dimdik dururken Vefadan dem vurup vefa vakti geldiginde pervasizca gidenler de gene onlardirHer eylemlerine de hakli bir kilif uydururlar,vicdanlarini rahatlatirlarGerceklerle yuzlesmek onlarin tasiyabilecegi bir yuk degildir cunkuAma bilmezler ki bir gun er ya da gec herkes kendi gercekligi ile karsi karsiya gelecekIste vay o anda hallerine,vay rahatlattiklari vicdanlarinda alev alacak yanginlara