Anla İşte! |
01-24-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Anla İşte!tuhaf bir haldeyim, ne hissediyorum ya da hissetmem gereken ne bilemiyorum öyle bir zaman da geliyorsun ki aklıma,korkuyorum yanımda ol istiyorum,hep yanımda bir şey olmasın sana,dayanamam bir kez olsun sarayım seni,kokunu içime alayım nası desem,anla işte anne gibi, korumak istiyorum seni, himse üzmesin,laf etmesin, en ufak bir kötülüğün içinde olduğunu sezsem, dağ gibi oluyor içim,dışım nası desem,anla işte baba gibi benim de savunmasız zamanlarım oluyor, hatta gün geliyor,korkuyorum yaşamaktan,yalnız kalmaktan sana öyle ihtiyacım oluyor ki, yanımda ol ve kolla beni istiyorum yanlış bişey yapmaktan korkuyorum, nası desem,anla işte çocuk gibi esirin oluyorum bazen, kurtulmak istiyorum,kurtulamıyorum acım oluyorsun anlıyormusun canımı yakıyorsun kaçıp kurtulmak istiyorum senden, özgür olmak geliyor içimden yapamıyorum, nası desem,anla işte köle gibi dayanacak gücüm kalmadığında,yeniliyorum sana gelmek istiyorum,konuşmalıyım anlatmalıyım içime sığdıramıyorum,anlıyormusun tam anlatacakken birşey oluyor,konuşamıyorum nası desem,anla işte lal gibi yine içimde yaşıyorum seni ne anlatabiliyorum derdimi ne de sen anlayabiliyorsunhep böyle kalacağımı düşünmek acı veriyor nasıl desem,anlasana işte ölüm gibi
01-24-2008 | #2 |
bbk
|
Cevap : Anla İşte!çok güz<el ya bu gülgüzeli senimi analatıyor yoksa:) biraz beni anlatıyorda