Hangisi Leopar Hangisi Jaguar? |
01-29-2008 | #1 |
Equinox
|
Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?jaguarla leoparin gorunum farklarini biliyor musunuz? |
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar? |
01-29-2008 | #2 |
Berna
|
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?Üstteki leopar olmalı (belgesellerden biliyorum leoparın deseni çok sık oluyor) ???
01-29-2008 | #3 |
Equinox
|
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?ikiz gibiler ayıramıyorum:67:61
|
01-29-2008 | #4 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?Alltaki Leopar olmalı, nitekim avlarını ağaca bile çıkarabilme kabiliyetine sahipler Resimde görüldüğü kadarıyla da bir ağaç dalında seyir halinde Ancak eğer görünümlerine göre ayırt etmeyi denersek sanırım bu konu biraz daha hayvan ilgililerinin bilebileceği birşey |
01-29-2008 | #5 |
Equinox
|
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?ben bir tek bundan eminim bu jaguar siyah olduğu için |
01-29-2008 | #6 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?Eğer her ikisininde jaguar olduğu düşünürsek, o zaman konunuzun başında yer alan ikinci hayvanın jaguar olma olasılığı daha yüksek görünüyor Beneklerindeki benzerlik daha fazla gibi |
01-29-2008 | #7 |
Equinox
|
Cevap : Hangisi Leopar Hangisi Jaguar?Muhtemelen öyle farklı bir cins olsa görüntü daha kanlı olurdu sanırım Bir zamanlar insanlar hemen tanırdı bu hayvanları sosyete müdavimleri ( yeni leopar Kürkümü beğendinmi?) şeklinde arkadaşına nispet yaparken çok şükür ki artık böyle değil yorumlarınız için teşekkürler |
|