![]() |
Ya Seninle Ya Hiç |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ya Seninle Ya Hiç![]() Bilmezdim ki gecelerin böyle zifiri karanlık olduğunu, Çünkü sen vardın hayatımı bir ışık gibi aydınlatan ![]() ![]() Bilmezdim ki zamanın durabileceğini, Çünkü senle su gibi akıp giderdi ![]() ![]() Bir kez daha anladım sensiz nefes alamadığımı, Canımdan bir parçasın ya, can olmayınca beden bir HİÇMİŞ ![]() ![]() ![]() Bir kez daha anladım sensiz huzurumun olmadığını, Hani sen huzurumsun ya, huzur olmadan yaşanmıyormuş ![]() ![]() ![]() iç bir şey yarım kalmaz,tamamlanmalı ki resmi görebilesin, Yap boz misali ![]() ![]() ![]() Sana geleceğim son parçaların birleşmesi için, Ya güzelliklerin resmini tamamlayacağız; Ya da acıların resmini çizmeye başlayacağız ![]() ![]() Kaldırmaz yürekler bir yıkımı daha, taşıyamaz bedenler aşkın acısını, Hadi tut elimi bir kez daha ! Aşamaz bu yorgun vücutlar engelleri,geçemez bu yaralı tenler dikenli yollardan, Ne olur kal yanımda sonsuza dek! Hazır mısın sevdiğim kaldığımız yerden devam etmeye
![]() ![]() ![]() Geliyorum işte çıktım yola bilmeden son durağımın neresi olacağını, YA SEN YA DA SONSUZLUK ![]() ![]() ![]() YA SENİNLE YA DA HİÇ ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ya Seninle Ya Hiç |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Ya Seninle Ya Hiççok güzel bi şiir ya gülgüzeli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Ya Seninle Ya Hiç |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ya Seninle Ya HiçNe demek ben teşekkür ederim vaktni ayırdığın için sevgili bbk ![]() |
![]() |
![]() |
|