![]() |
Yüreğimden Gelen Sesler... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yüreğimden Gelen Sesler...beni iyi hatırLa ![]() ![]() ![]() bunLar son sözLerim sana ![]() ![]() ![]() farzet ki esip geçen bir rüzgardım hayatından ![]() ![]() ![]() ya da bir düştüm ansızın uyandığın , mutLu sona varamadan ![]() ![]() ![]() beLki de bir yaz YAĞMURuydum kaLbine kaLbine yağan ve hemencecik buharLaşan ![]() ![]() ![]() sen rüzgarı hiç düşünme ![]() ![]() buLur eLbet esecek bir yer kendine ![]() ![]() saçLarını okşamaya geLir bazen de ![]() ![]() arada mesafeLer oLsa biLe ![]() ![]() güçLü görünmek ister geLmez hüzünLe ![]() ![]() fazla da kaLmaz yanında merak etme ![]() ![]() biLir çekip gitmesini vakti geLince ![]() ![]() sitem ederek kaderine ![]() ![]() bundan sonra hiç düş göremeyeceğim diye kaygıLanma boşa ![]() ![]() her gece geLir o sımsıcak koynuna ![]() ![]() bakmak ister güL yüzüne doya doya ![]() ![]() sımsıkı sarıLarak gezdirir adaLarı sana ![]() ![]() güneşin batışını gösterir o eşsiz manzarada ![]() ![]() gözLeri doLar ama ağLamak istemez yanında ![]() ![]() dayanamaz gitmek ister kaLmaz sabaha ![]() ![]() giderken de bir öpücük kondurur yanağına ![]() ![]() bundan sonra yağmur yağmaz sanma ![]() ![]() eser bir rüzgar gün yerini karanLığa bırakınca ![]() ![]() düşünürsün biraz kayboLursun yaLanLarında ![]() ![]() ve sonra kendini buLursun o anLamsız kaçışında ![]() ![]() sesin titrer gözLerin dalar yüreğin acır hatanı anLayınca ![]() ![]() senden önce buLutLar başLar ağLamaya damLa damLa ![]() ![]() konar damLaLar yanakLarına süzüLür oradan dudakLarına ![]() ![]() içinde kopar bir vAveyLa beLki bir gün özLersin çınLar kuLakLarında ![]() ![]()
|