Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, olsa, sanalda

Sanalda Olsa Aşk...

Eski 01-26-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Sanalda Olsa Aşk...

Güzel bi kış gecesinde 16 yaşındaki güzel bi kız aile sorunları okullar dersler falan derken kendini sanala weriyo Herzaman olduğu gibi yine bir gün sohbet kanalında gezerken biriyle tanışıyo we bayram gününe 3 gün kala çocuk ona sewgisini açıklıyokızda bunu bekliyo ama kız başaksıyla çıktığı için çocuğa karşı pek bişi hissetmiyo ama çocuğun onu bu kadar sewmesinden etkilenip denemk istiyoNerden bilebilirki o gün onun için büyük acıların geleceği geçmişinin geleceğinin dününü yarınını çalıcak insan olacağınıdeli gibi bağlanaıp *****lar gibi acı çekeceğini nerden bilebilirdiki

Kabul etti we bayram günü sabahında we daha sonrasında hep konuşmalar tlfonalrla kız we erek durmadan konuşuyorlar ne konştuklarını bilmeden kız böyle olacağını tahmin etmezdi diğerleri gibi oynarım sanarken aradan aylar geçiyo we kız deli gibi aşık olduğunu ve ondan vaz geçemeyeceğini anlıyo onsuz bir dk geçmez oluyo sadece resimelrini görüyo çocukta kızınkılerı çocuk lise sonda kız lise 2 deymiş çocuğun annesiyle babası ayrılma döneminde kızında annesi babasını aldatıyormuş kim bilebilirki kızın bu kadaracı çekeceğiniçektiği acıları dindirmek için az da olsa sanala atılan ve daha çok diğer acıları kapatan bi acı keder olacağını nerden bilebilirdiki

Çocuk o kadar seviyorki genç kızı ona o kadar bağlı ki telefonda dayanamaz we bir gün müzik dinletirken genç kıza hıçkırıklarını duyar genç kız daynamaz oda o sewdiğyle telefonda ağlamaya başlarartık sewgiler gözlerden düşen damlalara dönüşmüş weyahudda sigara dumanlarında hayal oldukları suretleri olmaya başlar kız sigaraya başlamıştr çocuğun haberi yoktur sonra herşey güzel giderken kız ewdeki sorunlarından bahseder çocuk kıza "bana her derdini anlat!ben senin herşeyinim benden başka kime anlatıcaksın derdi"we kız" yok bişi herşey çok güzel " die geçiştirirdi çocuğu annesi babasını aldatıyor babası da kızla ilgili büyük problemler yaşıyordukız bunları söleyemezdi ama güvendiği sewdiğiHAYATIM dediği insandn başka kimsesi yoktuwe anlattı çocuk ondan sonra kızdan soğumaya başladı sanal olduklarını hatırlattı her seferind e kıza ama genç kız o na "biz sanalız sonumuz ne olacak" dediğinde "hayır sanal değiliz tamam sanalda tanışmış olabiliriz ama sanaldan gerçeğe dönücek aşkımız derdi"doyamazlardı birbirlerine her gece ağlardı genç çocuğun babası öğretmen olduğundan şehir değişiyorlardı en son KAYSERİYE taşınmş orda yaşıyorlardı

Bir gün telefonda kawgalar etmişlerdiçok büyük ama alttan alırdı ikisidebu sefer çocuk kızın üstüne geldi kız her zman ki gibi alttan almak istedi fakat dayanamadı sinirinden önündeki gazeteelri parçalamaya başladıtlfon konşmaları çok büyüyürdu kıza artık kntrler yetmiyo ewinden arıyordu çocuğu we genç çocuk kapa telefonu babam faturayı görünce sana bişi olmasını istemem dedikçe kız;"bişi olmaz onlar ödesin biraz "derdi çünkü babası we annesine çok kırgındı ikiide yanlş yapıyorlardıgenç kız hem 2 yaşındaki küçük kardeşine bakıyor hemde 13 yaşındaki kardeşine bakıyorduwe annesi babası çalştığı için ewe degenç kızın üstünde bu yaşta bu kadar sorunalrı we kaldıramayacağı yükler wardı we ona ağır geliyodu

birde buna hiç beklenmedik bi gece çağrılar neden olursakızda babası ewde olduğu için dışarı çıkmıştı park duwarına yaslanmş çocuğu dinliyodu kız her zmanki sewgi sözcüklerini söleyecek we yazın için oraya kayseriye gidip onu göreceğini söleyecekti müjdesini wericekti "bizz artık sanal değilizz gerçkek olucazz dercesinee"ama olmadı

çocuk o kelimeyi söyledi"ben ayrılmak isitiyorum" kız kulaklarına inanamıyor we bir yandan sakinleşmeye bir yandan sıkı tutunduğu duwarı tırnaklarıyla sıkıyor bi yandan başından aşşağı kaynar sular dökülmüş gibi oluyordukendine gelemedi ağlıyordu we onun karşısında gurur yapma zamanı değildi "hayır yrılamam senden nolur yapma bunu seni sewiyorum sensiz olamam hayatım"dedikçe çocuk ayrılallım kendine iyi baqaşkım kendine iyi baqdiyordu kız onu sewdiğini ölüyo çocuk kendine ii baq diyordu durmadanKENDİNE çokk koydugünelrce kendine gelemedi dersleri boşlamş ewi herşeyi boşlamş alolde almaya başlamıştı herkesten gizli bi yerlerde ağlıyo unutmaya çalşıyodu çünküçocuk ona KENİNE İYİ BAK demiştikendine iyi bak derler kurşunu kafana sıkıp giderlerdiyip durdu genç kız KENDİNE İYİ BAK kız sustu sende canımın içi dedi sadece sustu bişi söleyemediayrlık çok koymuştu genç kıza kız dayamaz geceleri arar bazen sesini dinler kardı telefonu ama arama beni dedi genç çocukkızda sewdiğini dinlediaramadı takiiiiiii ,;çocuğun 21 haziran dgününe kadar kız msj çekti çocuk o kadar sewinmiştiki genç kız msjını okurken sonunu mutlu bir iple çekerkenmsjın sonundaki "saolun çok mutlu olum fakat nuımaranız bende yok kımsınız?"yazısında yıkıldı bır kez daha genç kız

bir msj daha yazdıbenm dedi we genç çocuk bir msj yazdı son kezdiarama beni sorma ben unutmayaçalşıyorum seni dedi sende unut we yine KENDİNE İYİ BAK dedi genç kıza genç kız artık yorulmuştu eriyor ve aşk acısından yawas yawaş tükeniyordu

genç çocuk ona birinin oldunu sölediğinde ayrılırken"hyr kımse olmıcak hayatımda"sözünü hatırladı genç kız ona beddular yağdrdı telefonda

evet şuan aylar geçmiş aradan fakt genç kıza bu geçen 7 ay 7 asır gibi canından 7 ömür alınmş gibi geldigünler geçemz acısı dibmez kanayan bir yaramisali oluwermişti her hatırladığında kendini sigarada buluru sigarnının dumanını genççocun suretine benzetr kendini genç çocuğa beziyen bir bibloyla awutur dururdu

her gece ağlamaktan yorulmş genç kız yawaş yawaş tükeniyordubitiyorduwe bir gece herşeyden waz geçip yeni bir sayfa açmak isetdi bundan önce çok denemişti fakat becerememiştibu sefer beceicekti ama olmadı yine bir gece yeni numarasından çağrı attı we çocuk msj yazdı kımsın die gen kız aradı we onun sesini duymak için son bı kez çok yalwarmştı allahına ewttelefonu açtı genç çocuk

İkiside suskun ikiside konuşmuyorduçocuk sonunda ALO dedigenç kızda iyi akşamlar bemdedi ve çocuk sustu genç kızda tabi o anlık suskunluk etrafı sarmıştı dudklar kıpırdmıyor kız lew gibi yanıyordu titriyorgenç çocuk nbr?diebildi sadecegenç kızda iyidr senden nbr dedi
genç çocukla çok kısa bi konşmadan sonra telefonlar kapandı genç kız saatlerce balkonda otura kaldı ağlamaklıo gece o kadar mutluydu ki aylar sonrasındakıza göre sanki bir toprak suya hasret kalırda çatalr kuru ya kızda öleydi kendincewe kurumktydı kururken bir ses ona tüm vicuduna suyunu werdiyeniden canlandı bir alo sesiyle

kız ertesi günde aradıbıarz daha konşmadan sonra genç çocuk onunla ilgili hiç bişi hatrlamamk için hayatından sildiğini we yeni bir sewgilisi olduğunu nalatıken genç kız yine sessiz sedasız ağlıyordu çocuğun eside titriyordu genç kız fark etmiş bir sorunun war senin söle diyordu genç çocuk hyr diyor genç kız söle diye tutturmuştuama kız iyi tanıyordu sewgilisini ona bir zamanalr HAYATIM dediği insanı we babamla tartıştık d,y,nce kız onu bıraz ahatlatma istedine kadar başarılıydı bilinmez ama çocuk ona şunları söyledi"bana hala kızgınmısın?bana beddua etmiştin nefretler yağdırmıştınbirinin ahını almak o kadar zoruma gittiki kendimi affetmedim"kız hayırr sen benm sewdiğimsin o anlık siniridmendr belki ama ben ta tersine senin mutluluğun için hep dua ediyorum dedigenç çocuk bir gülümseme hissetti genç kızoda sewindiama erkek onu hayatından silmiştitelefon kapanırken yine kendine iyi bak dedigenç kız artık bitiyorduve son zamanlarında sadece onun sesiyle yaşamaya çalışıyorducanı kanı bitiyordukimseler fark etmeden sessizce gidiyordu bu hayattankimseler fark etmedenkimseler

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : sanalda olsa aşk...

Eski 01-26-2008   #2
m4h1rn

güzel olmuş ta içim parçalandı be
:D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-27-2008   #3
angelesdream

paylaşımınız için teşekkürler de; yazıyı okumaya çalışırken yoruldum desem yalan olmazberbat bir türkçe ile yazılmışHem forumumuzun düzenliliği hem de Türkçemizi doğru kullanmak adına bu tür şeylere dikkat edersek daha iyi olur
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sanalda Olsa Aşk...

Eski 01-28-2008   #4
zeynoo

Cevap : Sanalda Olsa Aşk...

sonunda başka bişi bekliyodum ama yinede güzeldi eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com