>>>Kördüğüm<<< Okuyun arkadaşlar! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
>>>Kördüğüm<<< Okuyun arkadaşlar!Peygamberimiz(sav)!in eşi hz Aişe, küçük yaşta saadet ailesine gelin gelmişti Yaşı küçüktü ama çok zekiydi O yaşın gereği olarak da Efendimiz(sav)'in kendisini sevip sevmediğini çok merak ediyordu Bu durumu bir gün Peygamberimiz(sav)'e açtı![]() ''Ey ALLAH'ın Resulu(sav) beni seviyor musun?'' Peygamberimiz(sav) karşısında heyecan içine çırpınan eşinin duygularını çok iyi anlamıştı ![]() ''Evet ya Aişe'' dedi, tereddütsüz bir şekilde ![]() ![]() ![]() ''Tabi seviyorum ''Hz Aişe'nin merakı ve heyacanı bu kısa cevapla tatmin olmamıştı![]() ''Ya Resulallah(sav) nasıl seviyorsun?'' Peygamberimiz(sav) bu sefer çok anlamlı bir cevap verdi: ''KÖRDÜĞÜM'' gibi Müthiş bir kavrayış ve yeteneğe sahip olan Hz Aişe,adeta kendinden geçmişti bu cevap karşısında ![]() ![]() ![]() KÖRDÜĞÜM bir sevgi ha? Defalarca tekrarladı bu muamma dolu kelimeyi ![]() ![]() ''KÖRDÜĞÜM'' gibi![]() ![]() ''KÖRDÜĞÜM ifadesi sevgi için özenle seçilmiş Peygamberce bir buluştu Açılmayan, sırlarla dolu, bitmeyen bir sevgi anlamına geliyordu![]() ''KÖRDÜĞÜM'' hz Aişe'nin ruh dünyasında öylesine bir yankı bulmuştu ki bu duyguyu defalarca yaşamak istediği içinde sık sık Efendimiz(sav)'e sormuştu:''Ey ALLAH'ın Resulu(sav), KÖRDÜĞÜM ne alemde?'' Peygamberimiz(sav) de her seferinde aynı duyguyu yaşasın diye cevabını hiç değiştirmedi ![]() ''İLK GÜN Kİ GİBİ ![]() ![]() ''
|
|
#2 |
|
hayalet
|
Cevap : >>>Kördüğüm<<< Okuyun arkadaşlar!emegine saglik ![]()
Cevap : >>>Kördüğüm<<< Okuyun arkadaşlar! |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : >>>Kördüğüm<<< Okuyun arkadaşlar!sevgili rahatsız ve hayalet>>vakit ayırdığınız için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık
|
|
|
|