Tarihi Fırsat Geliyor |
01-25-2008 | #1 |
hayko26
|
Tarihi Fırsat GeliyorTarihi fırsat geliyor Eskişehirspor kulübü başkanı Nebi Hatipoğlu, Alt yapı için ciddi projeleri olduğunu söyledi ES TV kanalındaki spor programına katılan Başkan Hatipoğlu, Necmi Aktuna'nın sorularını cevaplandırdı Başkan Hatipoğlu, Sanayi ve Ticaret odası gibi kurumların takıma daha fazla katkı sağlaması gerektiğini vurgulayarak, " Bu şehrin tanıtımını en iyi Eskişehirspor yapıyor Bu nedenle başta odalarımız olmak üzere Büyükşehir belediyemizin takıma katkı sağlaması gerekiyor Verilen destekler bizlere değil, şehrin simgesi olan ES ES'e olacaktır Yardım konusunda hep söylüyoruz, yeri geliyor dilimizde tüy biti yor ama beklenen katkı gelmiyor" diye konuştu Maliye Bakanı Kemal Unakıtan başta olmak üzere Vali Kadir Çalışıcı ile takıma sponsor olanlara teşekkür eden Hatipoğlu, " Verdiğimi sözleri bir bir yerine getiriyorum Üç yıl sonunda şampiyonluk sözü vereceğimi söyledim ikinci yıla nasip oldu Bu sezon iyi bir hava yakaladık ve bunu iyi kullanıp lig sonuna kadar bu avantajı sürdürüp mutlu sona ulaşmak istiyoruz " şeklinde konuştu Tesislerin bitmesiyle birlikte alt yapıyı tesislere alacaklarını, en az 60 kişilik genç ve yıldız takım oluşturup yatılı olarak bu gençlere hizmet vereceklerini ifade eden Hatipoğlu, " Kimse kusura bakmasın Ben doğruları söylemek zorundayım Alt yapı derneği iyi niyetiyle bu işi buraya kadar getirdi Tesislere alt yapıyı alınca onların misyonu bitiyor Katkı sağlamak isterlerse yönetime alırız ve birlikte çalışırız " diyerek sözlerini tamamladı Hatipoğlu, Teknik kadroya ve futbolculara sonuna kadar güvendiğini ve kulübün borcunun ise yaklaşık 4 Trilyon lira civarında olduğunu sözlerine ekledi 16012008