![]() |
Nefret Ederken Bile Sevebilmek... |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Nefret Ederken Bile Sevebilmek...Zaman su gibi akıp geçerken her geçen dakikanın sadece zarar olduğunu biliyorum ![]() ![]() Sana o kadar uzun zaman bazı şeyleri anlatmaya çalıştım ki ![]() ![]() Yüreğimde senden başka hiçbir sevgiye yer vermemiş ve bir başkasına dönüp güzel bile dememişken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni zaman zaman anlamaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen seni kaybetmek değil kaybetmeyi düşünmek geçmezken aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() Sorma ![]() ![]() ![]() Şimdi sen gidiyorsun uzaklara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybetmek kolaydır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep söylüyorum sana seni gerçekten çok ama çok seviyorum ![]() Sana Koşmak geliyor içimden ama yapamıyorum her zaman yenik düşen ben oluyorum kaybetmek bana göre değil eğer bir gün kaybedeceksem bu şimdi olmalı ![]() Sonra bunu kaldıramaya bilirim ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şunu iyi bilmelisin ki yüreğimin derinliklerine gömdüm seni ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa gözlerinin gözlerimle buluştuğu anlarda, sıcaklığını hissetmek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duymak istediğim sıradan bir sesleniş ya da güzelliğini kalbimde saklayacağım tek şey, tebessümündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atamadığım, hatta bırakamadığım ve belki de vazgeçilmez olandın benim için, içimdeki çocuğun barışık yaşayabileceği tek insan ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa da olsa yaşadıklarım vardı ![]() ![]() ![]() Küçücük bir çocuktan farksız saflığımın kurbanı oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkımı yıllarca bir sır gibi yalnızlığımla paylaşmışım meğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son seni ne zaman düşündüm ya da anımsadım bilemiyorum ama, inandığım tek gerçek var o da, seni artık düşünmek istemediğim ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığı, çaresizliği, umut etmeyi, hata yaşamayı öğrendim ![]() ![]() Geleceğe pırıl pırıl parlayan gözlerle bakmak hoşuma gidiyor ![]() ![]() Gerçekleştirmek istediğim, yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki içimde ![]() ![]() Nefret ediyorum diye haykırmak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : nefret ederken bile sevebilmek... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : nefret ederken bile sevebilmek...ellerine sağlık bitanem yüreğine sağlık ya,çok güzel di! paylaşım için teşekkürler ![]() (devamı gelsin ,gelsin:) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : nefret ederken bile sevebilmek...okuyan gözlerine sağlık ablacım ![]() ![]() ayrıca sana da tşk ederim şengül ablacm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Berna
|
![]() Cevap : nefret ederken bile sevebilmek...Güzel paylaşımın için teşekkürler canım, emeğine sağlık ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : nefret ederken bile sevebilmek...okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|