Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Anketler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hangısını, seçerdin, sence

Sence Hangısını Seçerdin?

Eski 01-18-2008   #1
gulhan

Sence Hangısını Seçerdin?

düşünün kı engellı bıi çocuk dünyaya getırecegınızı ögrenıyonuz aldırırmıydınız yoksa onun dünyaya gelemsıne izin verırmıydınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sence Hangısını Seçerdin?

Eski 01-18-2008   #2
Equinox

Yaşam hakkı kutsaldır önemli olan kişilerin evlilik öncesi olasılıkları dedaylı şekilde bilmeleri
böyle ihtimal varsa başta evlilikten vazgeçilmeli fakat seçim hamilelik sırasında olmamalı
sonuçta yaşadığımız her an bedensel yada zihinsel engelli olmaya adayız
ilginç bir anket ve çok önemli bir konu teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-21-2008   #3
Tehlikeli

Bu kararı vermek çok zor baya bi düşünmek gerekir bir yandan çoçuğunuz alırsanız ölecek yaşamı ile oynamış olacaksınız diğer yandan ömür boyu ona bakma sorumluluğunu alacaksınız allah sabır versin böyle ailelere ben kararsız kalırdım en çokta hanımlar için önemli bu konu hanımla kara verirdim güzel bi konuyu paylaşmışın sağolasın
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-21-2008   #4
bukettt

O canı allah vermiş benim almak ne hattimeZor ama aldırmazdımAllah dağına göre dumanını verir sonuçta
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-21-2008   #5
JOKER

çok zor bir karar gerçekten bişi diyemicem

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-22-2008   #6
mate

Allah'ın verdiği canı ancak ve ancak Allah alır Bizim öyle bir hakkımız yok zaten
Benim tanıdığım bir çok down sendromlu çocuk varEğer bu dünyadaki imtihanımız böyle bir çocuğa ebeveynlik yapmaksa hala hayatta olduğunu şükredip ona iyi bakmalıyız diye düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com