Sence Hangısını Seçerdin? |
01-18-2008 | #1 |
gulhan
|
Sence Hangısını Seçerdin?düşünün kı engellı bıi çocuk dünyaya getırecegınızı ögrenıyonuz aldırırmıydınız yoksa onun dünyaya gelemsıne izin verırmıydınız
01-18-2008 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Sence Hangısını Seçerdin?Yaşam hakkı kutsaldır önemli olan kişilerin evlilik öncesi olasılıkları dedaylı şekilde bilmeleri böyle ihtimal varsa başta evlilikten vazgeçilmeli fakat seçim hamilelik sırasında olmamalı sonuçta yaşadığımız her an bedensel yada zihinsel engelli olmaya adayız ilginç bir anket ve çok önemli bir konu teşekkürler |
Cevap : Sence Hangısını Seçerdin? |
01-21-2008 | #3 |
Tehlikeli
|
Cevap : Sence Hangısını Seçerdin?Bu kararı vermek çok zor baya bi düşünmek gerekir bir yandan çoçuğunuz alırsanız ölecek yaşamı ile oynamış olacaksınız diğer yandan ömür boyu ona bakma sorumluluğunu alacaksınız allah sabır versin böyle ailelere ben kararsız kalırdım en çokta hanımlar için önemli bu konu hanımla kara verirdim güzel bi konuyu paylaşmışın sağolasın |
01-21-2008 | #4 |
bukettt
|
Cevap : Sence Hangısını Seçerdin?O canı allah vermiş benim almak ne hattimeZor ama aldırmazdımAllah dağına göre dumanını verir sonuçta |
01-21-2008 | #5 |
JOKER
|
Cevap : Sence Hangısını Seçerdin?çok zor bir karar gerçekten bişi diyemicem
01-22-2008 | #6 |
mate
|
Cevap : Sence Hangısını Seçerdin?Allah'ın verdiği canı ancak ve ancak Allah alır Bizim öyle bir hakkımız yok zaten Benim tanıdığım bir çok down sendromlu çocuk varEğer bu dünyadaki imtihanımız böyle bir çocuğa ebeveynlik yapmaksa hala hayatta olduğunu şükredip ona iyi bakmalıyız diye düşünüyorum |
|