![]() |
Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))Bir Otobüste 7 Çocuk var, Her Çocuğun 7 Sırtçantası var, Her Sırtçantasında 7 Büyük Kedi var, Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var, Her Kedinin 4 Ayağı var ![]() SORU : Otobüste kaç Ayak bulunmakta?
![]() |
Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:)) |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))200 !!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))343 büyük kedi var 343*4 = 1372 büyük kedi ayağı 343*7 = 2401 küçük kedi var 2401*4 = 9604 küçük kedi ayağı 7 çocuk var 7*2=14 tane çocuk ayağı 1372+9604+14 =10990 ayak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))~~ 10990 ayak toplam ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Berna
|
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))yaaa! sözel zekaya sahip biri olarak neden atladım ki hemen :img-blush2: aramızda matematik konusunda üstadlar bulunurken!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))estafirullah bernacım matematikte "üstad" diye nitelendirilebilmek o kadar kolay değil :) ayrıca matematikte yanlış yapmak doğruyu bulmaya en büyük yardımcıdır ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))ben ce MATE'ye Yakışır Bir Anlşatım ve soru Çozümü :) Ayrıca gülgüzeli senn de ellerine sağlık paylaşımın için teşekkkürler Hepiniz SAĞOLUN :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yapa Bilirim Diyen Varmııı? hadi gel:))ilginiz için teşekkürler arkadaşlar ![]() evet matecim seni de tebrik ederim bitanem:)) |
![]() |
![]() |
|