Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derken, unut, yanmadı, yüreğin

Unut Derken Hiç Mi Yanmadı Yüreğin!!!

Eski 01-20-2008   #1
gülgüzeli

Unut Derken Hiç Mi Yanmadı Yüreğin!!!

İmkansızlarla dolu bir sevdaydı belki deAma başa çıkılamayacak bir sorun olduğunu hiç düşünmedimOysa sen hep kaçtın benim sorularımdanHep korktun gerçeklerdenUnut beni derken hiç mi acımadı yüreğin hiç mi sızlamadı vicdanın?Ben senin için geceler boyu ağladığımı biliyorum,kendimi ev hapsettiğim günleri biliyorumNiye yaptın sence bunları?Hadi cevap ver veremezsin çünkü o kadar cesaret yok sende ve hiçbir zaman da olmadıBeni bırakıp başka birine git diyemi harcadım,perişan ettim yıllarımı?Yoo hayır bu kadar basit olamaz bu sevdanın sonu

Hani biz birbirimizdik,hani meleğindim seninNoldu da böyle çabuk koptun benden?Sen değil misin yoksa gözlerine aşık olduğum,bir bakışına dünyayı yakabileceğim adam,bir sözüyle havalara uçtuğum ve yine bir sözüyle yerin kat kat altına girdiğim???

Ben seni bu kadar severken hiçbir şey söylemeden gitmeyi nasıl kabul ettirdin kendine bir türlü anlamıyorumTamam belki sevgin azaldı belki bir başkası beni unutturduO zaman şuna cevap ver bana gideceğini söyleyecek kadar da mı saygın kalmadı?O kadar yılın hatrına bir elvada demekte mi zor geldi sana?Bu kadar mı değerim kalmadı sende?

Tamam git öyleyse geride kalan bu kalbi bir an bile düşünme git,beni unut dedin ya unutmayacağım unutmayı da denemeyeceğimÇünkü ben senin kadar vicdansız değilimEn azından o kadar yıla saygımAnlıyormusun beni?Hiç sanmıyorum anlayabileceğini çünkü aşkı hep saçma buldunBenim sayemde ayakta duran bu aşk şimdi yerlerdeSen bilirsin gittttt

Ama şunu asla unutma:

UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR!!!!!

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com