![]() |
Kabirde Konuşan Genç |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kabirde Konuşan GençTakva sahibi olmak, hayatın her döneminde güzel ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gencin evine giden yolu bir kadının kapısının önünden geçiyordu ![]() ![]() Yine bir gün yatsı namazını kıldıktan sonra evine giderken, kadın tekrar karşısına çıktı ![]() ![]() 'Takvaya erenler (var ya); onlara şeytandan herhangi bir vesvese iliştiği zaman (Allah'ın emir ve yasaklarını) hatırlayıp, hemen gerçeği görürler ![]() Hemen ardından da bayılarak düştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Evladım neyin var ne oldu? diye sordu ![]() - Bir şeyim yok ![]() ![]() - Allah aşkına söyle! deyince, oğlu başından geçenleri anlattı ![]() - Hangi ayeti okumuştun? diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bana niye haber vermedin? diye sordu ![]() - Ey Mü'minlerin Emiri, vakit geceydi ![]() ![]() ![]() - Bizi onun kabrine götürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ey filan kişi! Rabbin makamında durmaktan korkanlara iki cennet var ![]() ![]() - Ya Ömer! Rabbim Cennette bana onları iki defa verdi ![]()
![]() |
Cevap : Kabirde Konuşan Genç |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kabirde Konuşan GençGerçekten çok etkilendim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|