![]() |
Bıraktım Artık Takvimlere Gün Satmayı! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bıraktım Artık Takvimlere Gün Satmayı!![]() ![]() Sevdiğim şarkılarda tuttuğum cümleler gibi ![]() ![]() ![]() Bir tınıya kapılıp bir melodide asılı kalmak gibi cazipti gözlerin ![]() ![]() ![]() Oysa atmıştım bilinmeyen bir cam kenarından sevdiğim tüm sözleri gelişinle ![]() Gözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir söz gibi hiç söylenmeyedebilirim ![]() ![]() ![]() Senden sonrası vardı bir de işin garibi hiç düşünülmemiş… Sokakların yarısı benimdi yarısı senin ![]() ![]() ![]() Ekleyemedik ucuna birbirini bir yapbozun tamamlanamadan "kaybolmuş tek bir parça"sı gibiyim ![]() ![]() ![]() Göze batan o boşlukta yankılanıyorsam sebebi hiçbir şeyim hiç bir yere sığamayışıma buna nedense gözlerim yok artık bakabilmeyi çok özledim ben bakmayı öğrenemedim zaten bakışlarım altında uyur düşlerim her hamlede açığa çıkıp kaçarlar diye hep kendime söylenirim ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki bulutlara inattı izlediğim tüm filmler sarılasıya duruyor fondaki bu müzik bitmiyor ne saatler ne ![]() ![]() ![]() Sessizliğin ne başı vardı ne sonu nihayetinde bir yalnızlığın ortası şimdi mevkiim susuşum bazen dağlara sığar yırtmak mı yüreği bileylenmiş yorulmuşlukla kapıya dayanan bıçak sırtı kayıtsızlıklarla nereye kadar bu yoksunluk duyumsamazlık elden düşme ve kiralık göz yummak ve… Kelepir düşüyor zaman yine avuçlarıma ve ben savuruyorum en olmadığı yerden başucuma koyuyorum çete reisini geçen saatlerin sayıklamadan geçen bir an diye yutkunasıya ıslatıyor yaşamak beni artık, eskisi gibi susamıyorum ![]() ![]() ![]() ellerin batıyor işte ellerime… Gözlerimin erime noktasında ben donuyorum ![]() eskidendi ![]() ![]() ![]() Eskidendi çekip gitmeler eskidendi tebessümleri asmak bir avizenin ucuna ve ışıklandırmak en kör noktayı eskidendi diyorum eskidendi kanıksamak bir anda kaçmamayı kabullenmek eskidendi… Hala unutmadım başucuma müzikler koymayı gidilenden ötürü gelişlere yanmanın çabasında düşlerim ![]() ![]() ![]() Bıraktım artık takvimlere gün satmayı…
![]() |
Cevap : Bıraktım Artık Takvimlere Gün Satmayı! |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bıraktım Artık Takvimlere Gün Satmayı!gözlerim yok artık bakabilmeyi çok özledim ben bakmayı öğrenemedim zaten bakışlarım altında uyur düşlerim çok güzelmiş suskun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bıraktım Artık Takvimlere Gün Satmayı!foto dahil süper bir paylaşım Ellerine ve Emeğine Sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Bıraktım Artık Takvimlere Gün Satmayı!zamanınızı ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|