Neden Sarhos Oluruz ? |
|
|
#1 |
|
mate
|
Neden Sarhos Oluruz ?neden sarhos oluruz ? İlk yudumla birlikte, alkol ağız ve yemek borusu ile temas ettikten sonra, ciddi miktarda kana karıştığı ilk durak olan mideye gelir Ancak alkolün kana karışması en çok ince bağırsaklarda olur Büyük bir kısmı ince bağırsaklarda kana geçen alkol, derhal merkezi sinir sistemimizi etkilemeye başlar Birkaç dakika sonra beyne geçerek sinir hücrelerini etkiler ve mesaj iletimini yavaşlatır İçmeye devam edilirse, beyindeki görme, denge, konuşma ve muhakeme ile ilgili sinir merkezleri etkilenmeye başlarlar Bu arada alkolün baskılayıcı etkilerini yenebilmek için, kalp kası zorlanır ve nabız artar Biraz daha içilirse şuur kaybı meydana gelebilir Daha da devam edilirse, alkolün kandaki oram alkol zehirlenmesi seviyesine ulaşır, solunum yetmezliği nedeni ile ölüm kaçınılmaz olur Alkol oldukça yavaş yakılır 100 gram saf alkolün vücutça yakılması yaklaşık 10 saat sürer Karaciğerde yakılan her bir gram alkol için 7 1 kilokalori açığa çıkar Yapılan araştırmalara göre ABD'de insanlar genel olarak kalori ihtiyacının yüzde 10'unu alkolden karşılamaktadır Alkoliklerde bu oran yüzde 50 olup ciddi beslenme bozuklukları görülür Alkol karaciğer yetmezliği yanında, kalp hastalığı ve kanser riskini de artırır Beyinde hücre kaybına yol açar, uzun sürede beyin hücrelerindeki dejenerasyon artar, psikiyatrik bozukluklar başlar
|
|
Cevap : Neden Sarhos Oluruz ? |
|
|
#2 |
|
Tehlikeli
|
Cevap : Neden Sarhos Oluruz ?Alkol her türlü kötü öğretici bir paylaşım olmuş sağol |
|
|
|
#3 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Neden Sarhos Oluruz ?Bir gün Şeytan Boynu Bükük Dolaşırken Bir Tane Kadın Görmüş Ve Sormuş ![]() -Neden Boynun önünde ![]() Şeytan![]() ![]() Şeytan Yanıt Vermiş![]() ![]() -Şu Felanca Köyü Bilirsin Ordaki Herkesi Yoldan Çıkardım Ama Hocayı Ne Ettimse Bir Türlü Yoldan Çıkaramadım Adam İyilik Sever Dinine Başlı Herkese Yardım Eder Onu Yoldan Çıkaramadığım İçin Boynun Eğri![]() Demiş![]() -Gel SeninLe Bir Antlaşma Yapalım -Nasıl Bir Antlaşma -Sen Bana Bir Çift Kırmızı Papuç Getirceksin Üzeri Altınlarla Süslenmiş,Ben Hocayı Yoldan Çıkaracam-Tamam O iş Çok Kolay ![]() Yarın Gene Burda Buluşalım Sen hocayı Yoldan Çıkarmış Ol Papuçların Hazırdır![]() Ve Kadın Hemen Evine Gidip Komşusunun Çocuğunu ALmış Ve Hocaya Haber Salmış Çocuğum Çok Hasta Yetişsin Diye Bunu Duyan Hoca Hemen Apar Topar Kadının Evine Gelmiş![]() ![]() -Bacım Duydumki Çocuğun Hastaymış Bir Görebilirmiyim ![]() -Buyur Hocam İçeride Ve Hoca Eve Girer ![]() Ama Bir Bakarki![]() ![]() Çocuk Sapasağlam Oturuyor Evin Ortasında da Bir İçki Sofrası Kuruluymuş Hoca Sinirlenerek-Hani Hanım Bu çocuk Hasta İdi -Bak Şimdi Hoca Efendi ![]() ![]() Ya Burda Sofradaki İçkili Yemekten Yer İçki İçersin Ya BenimLe İlişkiye Girersin Yada Bu Çocugu Öldürürsün-Ben Bunların Hiç Birini Yapmam ![]() Bana Musade Et Ben Gideyim-Eger hoca Efendi Yapma Dersen Cama Çıkarım Üstümü Başımı Yırtarım Ve Avazım Çıktığı Kadar Bağırırım Hoca Bana Sarktı DiyeHoca Bakmışki Her Ucu B ![]() klu Değnek Düşünmeye Başlamış En Azından İçkiyi İçeyim Cenab-ı Hak İçinde Bulunduğum Durumdan Dolayı İnŞaAllah Beni Affeder Çünkü Ben Cocukda Öldüremem Zina da Yapamam Diye Düşünmüş![]() Ve İçkiyi İçmiş![]() ![]() Aradan Saatler Geçmiş ![]() Sabah Olmuş Ve Uyandığında Ne Görsün![]() Çocugun Boynu Kesilmiş KadınLada Zina yapmış Yani İçkiyi İçmiş Cocugu Öldürmüş Kadınlada Zina yapmışKadın Hemen Şeytan İle Buluşacağı Yere Gitmiş ve Olayı Anlatmış Şeytan Kadını Dinledikden Sonra Papuçları Bir Sopanın Ucuna Takarak Kadına Uzatmış![]() Kadın-Niye O Şekilde Verdin Ayakkabıları -Hanım Hanım Sen Bana Bile Papuçu Ters Giydirirsinde Ondan ![]() ![]() ![]() Evet Arkadaşlar ![]() Şimdi Burdaki Çıkaracağımız Ders Nedir Eğer Kadınlar Şeytan Gibidir yada Daha Kötüdür Diye Düşündüyseniz Yanlış![]() Bu Hikayeden Çıkaracağımız Ders İçki Kötülüklerin ANASIDIR (alıntı )tşkler paylaşım için ![]() ![]() ![]() ![]() (yazıyı da galiba yine forumumuzda okumuştum hatırlamıyorum kusra bakmayın konuyla ilgili diye koydum ![]() ![]() )
|
|
|
|
#4 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Neden Sarhos Oluruz ?paylaşımın için teşekkürler MATE (sana da teşekkürler esmer_yar) Ellerinize ve Emeğinize Sağlık |
|
|
|
#5 |
|
Tehlikeli
|
Cevap : Neden Sarhos Oluruz ?Esmer _yar güzel bi hikaye paylaşmıssın dediğin gibi içki her kötülüğün anasıdır sarhoş olmup çocuğu kesmişler içmeseydi belki yaşıyor olacaktı buradan bizim ders almamız lazım güzel hikayeidi sağol |
|
|
|