Bir Kadından Duyamayacağınız Laflar |
|
|
#1 |
|
aybike
|
Bir Kadından Duyamayacağınız Laflar1 Peki askim, öyle olsun 2 Bugün anneler günü, annene gidelim 3 Kaç çocugumuz olsun hayatim? 4 Sen maç izlerken ben ütü yaparim 5 Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin 6 Sinemada yanimizda oturan kizin gögüslerini gördün mü? Benimkinin iki misliydi 7 Tanga giymemi ister misin? 8 Seni seviyorum aşkım 9 Annem seninle mutlaka evlenmem gerektigini söylüyor 10 Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor 11 Spor giyinmene bayiliyorum 12 Sence popom çok mu küçük? 13 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter 14 Bir sütyen 4 yil gidiyor 15 Bebegimiz olursa adini sen koy askim 16 Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanları biriktirerek aldım 17 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin 18 Sana bir bira açmamı ister misin? 19 Bu sene tatile gitmesek de olur 20 Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun 21 Evin küçügü büyügü olmaz sekerim Ev evdir 22 Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi? 23 Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar beğendi mi? 24 Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum 25 Bebegin mamasını ben yaparim, sen git uyu 26 Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim 27 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen 28 Yok hayatim istemem, her şeyim var çok sükür![]() ![]() 29 Çok eğlendiniz mi?
|
|
Cevap : bir kadından duyamayacağınız laflar |
|
|
#2 |
|
punisher
|
Cevap : bir kadından duyamayacağınız laflaryani ne diyeyimki yalansa yalan desin biiri :)))
|
|
#3 |
|
m_r_b
|
Cevap : bir kadından duyamayacağınız laflar:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: güzelmiş cidden bazı cümleler sanırım kadınlardan hiç duyulmayacak cümleler
|
|
#4 |
|
dark_defender
|
Cevap : bir kadından duyamayacağınız laflar6 Sinemada yanimizda oturan kizin gögüslerini gördün mü? Benimkinin iki misliydi![]() süpermiş
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : bir kadından duyamayacağınız laflar~~ 25 Güzel olmuş :) ~~
|
|
Cevap : Bir Kadından Duyamayacağınız Laflar |
|
|
#6 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Bir Kadından Duyamayacağınız Laflar:sm_biggrin::sm_biggrin: 25 Paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
lazqopad
|
Cevap : Bir Kadından Duyamayacağınız Laflarböyle kızlar çoook zor bulunur hele bu devirde hiç böyle bi hatun bulsam durmam zaten ama nerdeeee |
|
Cevap : Bir Kadından Duyamayacağınız Laflar |
|
|
#8 |
|
tatia27
|
Cevap : Bir Kadından Duyamayacağınız Laflardaha öncede verilmişti çok güzeldii ![]() ![]() ![]() ama ben böle asla olamam teşekkürler
|
|
#9 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Bir Kadından Duyamayacağınız Laflaraslında anadolu torpağından cıkmış kadında bunların hepsini bulabilirsiniz :) Paylaşımın için Çok Çok Sağol Ellerine ve Emeğine Saplık ![]() ![]()
|
|
|
|