Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilmiyorsun, uçmayı

Madem Uçmayı Bilmiyorsun

Eski 01-15-2008   #1
[KAPLAN]
Icon47

Madem Uçmayı Bilmiyorsun

Uçak havalanır Hikaye bu ya; içinde bir karga ile bir tilki de vardır Yan yana otururlar Karga hostesi çağıracağı zile basıp durur Hostes gelip de “Buyrun, ne istiyorsunuz?” dediğinde her seferinde “Hiiç, spor olsun diye basıyorum” der karga

Bir iki üç, bir tepki olmadığını gören tilki de düğmeye basmaya karar verir Basar Hostes geldiğinde o da aynı cevabı verir: “Spor olsun diye bastım” Hostes artık dayanamaz ve giderek kaptana durumu anlatır Kaptan da sinirlenir ve hostese talimat verir:

- İkisini de at uçaktan bu terbiyesizlerin!

Hostes ikisini de tuttuğu gibi atar aşağıya Karga birkaç salvodan sonra başlar kanatlarını çırpmaya Oysa tilki öyle mi? O gülle gibi aşağı inerken seslenir kargaya:

- Ne olur kurtar beni!

Karga sorar:

- Uçmayı bilmiyor musun?

- Hayır, diye cevap verir tilki

O zaman hikayenin anafikri ile cevap verir karga:

- Madem uçmayı bilmiyorsun, neden terbiyesizlik yapıyorsun!

Kongre tarihi 15-16 Aralık idi değil mi? Eğer yapılabilse, yeni bir yönetim seçilecekti Oysa daha önceden sürece değil ama oylama şekline bir itiraz olmuştu Trabzonspor Yönetimi’nin ise gönlü sonradan oluşabilecek bir kaosa razı olmamıştı! Seçimi tüm hukuksuzluklara rağmen ertelediler

Aradan 1 ay geçti ve Trabzonspor Kulübü bir açıklama yaptı Kaosa sebep olabilir diye düşündükleri (!) Genel Kurul, tüzükte hiçbir değişiklik yapılmadan yeniden toplanacak şimdi Eğer gerekli görülürse, tüzükteki değişikliği de yeni gelen yönetim yapacak

Ne değişti o zaman?

Madem uçmayı bilmiyordunuz, o zaman neden kongreyi ertelediniz?

Aralık 2005’te mevcut yönetim görevi devraldı O zamanlarda Trabzonspor Kamuoyu’nda sıklıkla dile getirildiği şekilde mevcut kadronun ilk onbir için 5, tüm kadro için 7 takviyeye ihtiyacı vardı Geçen sezon başına kadar iki transfer döneminde toplam 17 transfer yapıldı Sonuçta ne oldu? Geçen sezon başlarken gene görülen oydu ki, kadronun 7 takviyeye ihtiyacı vardı Şimdi matematik yapalım biraz 7 takviyeye ihtiyaç var Toplam 17 transfer yapılıyor ve sonundaki ihtiyaç 7 Matematik yalan söylemez Bunun açıklaması sıfıra sıfır, elde var sıfır! Peki ADS maçı sonunda Trabzonspor’a yapılması gereken takviye kaç kişi olarak göze çarpıyor? Sakın ha 7 demeyin, yoksa iki senedir kadro açısından yerinde sayıyor, mali olarak geriye gidiyor oluruz; Allah muhafaza

Kurumsallaşmanın dibine kibrit suyu döküldü de, mağazalarımıza ne oldu? Küçülerek büyüme stratejisi uygulamaktaymışız Öyle deniyor Faaliyet Raporu’nda Bütün taraftar merak ve öfke içinde bekliyor: Bu stratejideki “küçülme” aşaması ne zaman bir son bulacak? Olan kapatılan mağazamıza oldu Sportif anlamda da olan 40 yıllık mazimize

Madem futbolu bilmiyordunuz, neden transfere kalkıştınız?
Madem büyümeyi beceremeyecektiniz, neden küçülmeye başladınız?
Madem takviye yapmayacaktınız, neden Ersun Hoca’yı da harcadınız?
Madem tüzüğü değiştiremeyecektiniz, neden kongreyi ertelediniz?
Madem güvenmiyordunuz, neden Ulusoy’u desteklediniz?
Madem Ulusoy’u desteklediniz, neden diyet istediniz?

MADEM UÇMAYI BİLMİYORDUNUZ, NEDEN TRABZONSPOR’U YÖNETMEYE KALKTINIZ?

Tunga LİMAN
BordoMaviNet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com