Yeni Yıl Esprileri =D |
12-31-2007 | #1 |
|
Yeni Yıl Esprileri =D+Abi seneye görüşürüz - olum bayramdan sonra okullar açılıyo ne senesi °°°°° +abi bayramda sonra 2008 olcak biz 2007 altdayız - def ol +Len ali 1 lira versene - al ama 1 yıl içinde ödemezsen faiziyle isterim bir hafta sonra + abi al 1 liranı -faizi nerde bunun + ne faizi ben senden barayı alalı 5 gün oldu - gün bişi ifade etmez parayı aldığında yıl neydi? +2007 -şimdi ne? +2008 harbiden bir yıl geçmiş lan + yaaa +Abi naber özlemişim valla görüşmeyeli - noluyo lan dün görüştük olum + olur mu abi en son 2007 de gçrüştük uzamışın görüşmeyeli - harbi lan 2008 deyiz demi biz bende özlemişim valla napaıyon kardeşim iyisin demi? + iyiyim abi ne zamandır görüşmüyoz bi yemek ısmarlarsın demi kardeşine - ayıp ettin koçum - uff amma uyumuşum haa herkes nerde burası neresi sende kimsin + hayatım benim tanımadın mı karın - ne karım mı ben ne zamandıruyuyom tarih ne? + 1 ocak 2008 - ben 2007 da uyumuştum bir yıldır uyuyom mu şimcik eski karıma noldu peki seninle ne zaman evlendik + haşmet sapıtma benim karın yeni yıla estetik yaptırarak girdim yaa - doğru lan ben de bir yıldır uyuyom sanıyom __________________ |
Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D |
12-31-2007 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: tşkler |
12-31-2007 | #3 |
börteçine61
|
Cevap : YEni yIL ESPİRileri =Dbirincisi çok bilindik ama diğerleri çok komikti zuhahahahahahahahahahahahahaha:sm_biggrin::sm_bigg rin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggri n::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: :sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::s m_biggrin: |
01-04-2008 | #4 |
efobedo
|
Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D+Abi naber özlemişim valla görüşmeyeli - noluyo lan dün görüştük olum + olur mu abi en son 2007 de gçrüştük uzamışın görüşmeyeli - harbi lan 2008 deyiz demi biz bende özlemişim valla napaıyon kardeşim iyisin demi? + iyiyim abi ne zamandır görüşmüyoz bi yemek ısmarlarsın demi kardeşine - ayıp ettin koçum bedavacı:sm_biggrin:
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
01-14-2008 | #5 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : YEni yIL ESPİRileri =D:D:D puha ellerine ve emeğine sağlık |
Cevap : Yeni Yıl Esprileri =D |
01-14-2008 | #6 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Yeni Yıl Esprileri =DBak BAk benm de geldi pi tane aklıma Tarih:1 Ocak 2008 -Merih kalk cezalısın +Hocam -İtiraz istemem +Hocam ya şurada 3000 e 92 kala yapığınıza bakın yaa -?$#%£"é*/+%&-* [cem yılmaz Milenyum ] puha |
Cevap : Yeni Yıl Esprileri =D |
01-14-2008 | #7 |
tatia27
|
Cevap : Yeni Yıl Esprileri =Dpuhahaha çok güzeldi emegine saglık