![]() |
Vicdanını Dinler Misin? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Vicdanını Dinler Misin?Diyebilir misin bana?
![]() ![]() ![]() "Sen beni hiç sevmedin ki" diye Avuçlarımda dünyayı sana sunmuşken, İtmişken elimin tersiyle senden başka herşeyi; Gözlerime baka baka inanır mısın kendine ![]() Söyler misin bana? ![]() ![]() ![]() Benim aşkım olmasa sen, sen olur muydun? Dolaşır mıydın damarlarımda, sokaklarda gezdiğin gibi ![]() Adım adım çiğnetir miydim onurumu ayaklarının altında Sevmesem seni katlanır mıydı gönül bunca zulmüne ![]() Anlatır mısın bana? ![]() ![]() ![]() Mutluluk nasıl bir şey!? Saydın mı kalp atışlarımı her boynumu büküşümde? Zavallılığımla mağrurlanman, eriştirdi mi başını göğe, Aynalara değil; bir kere de bana anlat kendini ![]() İzah edebilir misin bana? ![]() ![]() ![]() Duygularımla oynarken zevkle, Çektiğim ızdırabın boyutunu ![]() Sana olan sevdamla ruhumu kırbaçlamanın anlamını, Söyler misin bana, aşk iki kişilikse sen neredesin? Bari beni dinlemiyorsun hiç olmazsa vicdanını dinler misin?
![]() |
Cevap : Vicdanını Dinler Misin? |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Vicdanını Dinler Misin?Çok Güzel Teşekkürler Paylaşımın için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Vicdanını Dinler Misin?ben de aklıma pişi geldi :) Seni Senin İçindeki Senin Senini Sevdiğin Kadar Seviyorum Sevgilim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Vicdanını Dinler Misin?bu fikrin aklıma delmesini sağladığın için ben sana Teşekkür Ederim :) |
![]() |
![]() |
|