![]() |
Ben Seni... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ben Seni...Her yağmur damlası düştüğünde toprağa Yağmur olup damla damla aktın yüreğime Kök saldı sevdan büyüdükçe büyüdü yüreğinde Ben seni ![]() ![]() ![]() Bu şehrin denizlerini sevdiğim gibi sevdim Dalga dalga vurdun gönlümün sahillerine Maviliklerinde kayboldum benliğimi yitirdim Ufukta kaldı gözlerim ben hep seni bekledim Ben seni ![]() ![]() ![]() Bu şehrin rüzgarlarını sevdiğim gibi sevdim Rüzgarlarında estim ulaştım sana Dokundu ellerim ak düşmüş saçlarına Rüzgarlarla fısıldadım her defasında Seni ne çok sevdiğimi kulağına Ben seni ![]() ![]() ![]() Bu şehrin baharlarını sevdiğim gibi sevdim Her bahar demet demet çiçekler açtı gönlüm Eridi yüreğimdeki karlar ırmaklara karıştım Her bahar çağladım sana aktım Ben seni ![]() ![]() ![]() Bu şehrin güzünü sevdiğim gibi sevdim Yaprak yaprak sarardım hasretinle Kurudum dalımdan düştüm Sarardı soldu yokluğunda yüreğim Sensiz baharlar bitti hazana erdim ![]() Ben seni ![]() ![]() ![]() Bu şehrin güllerini sevdiğim gibi sevdim Her mevsim rengarenk gül olup açtın gönlümde Dikenlerine aldırmadan acıyan yüreğimle sevdim Koparmaya, koklamaya kıyamadım seni Hep uzaktan bakarak sevdim Ben seni
![]() ![]() ![]() ey sevgili ![]() ![]() ![]() Gülleri sevdiğim gibi yürekten sevdim seni!!!
![]() |
Cevap : Ben Seni... |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Ben Seni...paylaşımın işin teşekkürler "ben seni ![]() ![]() ![]() sanırım güle bi takıntın var :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Seni... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ben Seni...*KeDi KeSeN*>> :)) teşekkürler vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
|