Sana Geliyorum... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sana Geliyorum...Dışarıda uluyan rüzgar İçimde sana birikmiş özlemler ![]() Dilimde Şehrayin türküleri, Elimde vuslatların taze gülleri, Sana geliyorum hasret dağlarını aşarak Arala perdelerini güneşe artık Vakit, kavuşma zamanı ![]() ![]() Sana geliyorum mürekkebimi yakarak İsmini andıkça gönlümde, Al al gelincikler acıyor yüzümün bozkırlarında Gülüşlerini içime çektikçe, Ak güvercinler kanatlanıyor dualarımdan Sana geliyorken yanık türkülerle, Dudaklarıma baharları yapıştırıyorum Saçlarından öptüğümde, Saçların bir ömür boyu umut koksun diye ![]() Sana geliyorum Güneşi hasretinle ağlatarak Ayrılıkları yüreğinde hançerleyip Vuslatları yazıyorum gözlerine Ve kavuşma anında, Bulutlardan umut tanelerini avuçlayıp Alnının üzerine usulca düşüyorum Ve dudaklarını inince yüreğim, Haykırıyorum vuslatın baharlarına Seni seviyorum gülüm ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Sana Geliyorum...sana geliyorum güneşi hasretle aşarak :D ellerine ve emeğine sağlık |
|
Cevap : Sana Geliyorum... |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Sana Geliyorum...*KeDi KeSeN*>> ilginden dolayı çok teşekkür ederim okuyan gözlerine sağlık
|
|
Cevap : Sana Geliyorum... |
|
|
#4 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Sana Geliyorum...gözlerimin okuduğu bu yazıyı yazdığın için asıl ben sana teşekkür ederim saygılarımla |
|
|
|