![]() |
Sana Geliyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sana Geliyorum...Dışarıda uluyan rüzgar İçimde sana birikmiş özlemler ![]() ![]() Dilimde Şehrayin türküleri, Elimde vuslatların taze gülleri, Sana geliyorum hasret dağlarını aşarak ![]() Arala perdelerini güneşe artık Vakit, kavuşma zamanı ![]() ![]() ![]() Sana geliyorum mürekkebimi yakarak ![]() İsmini andıkça gönlümde, Al al gelincikler acıyor yüzümün bozkırlarında Gülüşlerini içime çektikçe, Ak güvercinler kanatlanıyor dualarımdan ![]() Sana geliyorken yanık türkülerle, Dudaklarıma baharları yapıştırıyorum ![]() Saçlarından öptüğümde, Saçların bir ömür boyu umut koksun diye ![]() ![]() Sana geliyorum Güneşi hasretinle ağlatarak ![]() Ayrılıkları yüreğinde hançerleyip Vuslatları yazıyorum gözlerine ![]() Ve kavuşma anında, Bulutlardan umut tanelerini avuçlayıp Alnının üzerine usulca düşüyorum ![]() Ve dudaklarını inince yüreğim, Haykırıyorum vuslatın baharlarına ![]() Seni seviyorum gülüm ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sana Geliyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Sana Geliyorum...sana geliyorum güneşi hasretle aşarak :D ellerine ve emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sana Geliyorum...*KeDi KeSeN*>> ilginden dolayı çok teşekkür ederim okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Sana Geliyorum...gözlerimin okuduğu bu yazıyı yazdığın için asıl ben sana teşekkür ederim saygılarımla |
![]() |
![]() |
|