![]() |
hocaların saçmasapan espirileri :):) |
![]() |
![]() |
#1 |
|
hocaların saçmasapan espirileri :):)hocam siz hangi takımı tutuyorsunuz? -ben tutmuyorum, bırakıyorumki oynasınlar çalışırsanız boğaziçi, çalışmazsanız haftaiçi kendilerini espri yapmak zorunda hisseden hocaların, fevri bir sekılde yaptığı, espri diyemeyeceğim sadece gaf olan sözleridir ![]() ders ingilizce ![]() hoca sorar ![]() ihale üstümüze kalır ve başlarız türkçesini söylemeye ![]() lanet yazının arasında "Karı gördüm" cümlesi gecer ![]() ![]() abuzittin mi? ![]() ![]() + anlamadım ![]() ![]() ![]() - zıtt ![]() ![]() ![]() çocuklar, eğer soruyu bu yolla çözerseniz çok makbule geçer, ardından ayşe geçer nıhahahahahaha - (ses yok) knu, denklem çözme ama bak ders bile istemiyor bizim denklem çzmemizi ![]() ![]() ders matematik ![]() sınıf dışarı çıkarılır ![]() öğrenciler şaşkın?? "neden çıktık ki hocam?" "x'i yalnız bırakmamız gerekiyordu ![]() oğlum kitabın nerde senin? +evde unuttum hocam! -kendini niye unuttmadın lan! uhahahahaha! ingilizce hocasının lise-3 öğrencilerine yaptığı muhteşem espri; - "it is a dog ![]() ![]() ![]() ![]() bu espriden sonra zaten öss aşkına rapor alacak arkadaşlar rapor işlemlerini hızlandırdılar ![]() ![]() iki dersimize de giren ve program nedir tanımayan hocamıza: +hocam ne defterini açıyoruz ? -bakkal defteri ![]() tamam hadi bakalım bu kadar güldüğümüz yeter şimdi derse geçelim ![]() :img-tomato::img-tomato::56:58:sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):) |
![]() |
![]() |
#2 |
dark_defender
|
![]() Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):)-ben tutmuyorum, bırakıyorumki oynasınlar süpermiş bunlar ![]()
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):) |
![]() |
![]() |
#3 |
yavuzsultanbugra
|
![]() Cevap : hocaların saçmasapan espirileri :):)gerçekten mükemmel olmuş paylaşım için saol
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() aman tanrım bu da ne zuhupuhumuhuhaahah ya gülmekten öldüm ha bu arada o "x" i yalnız bırakma davasını Dersane de yapajam :D:D:D:D zhzuhauzhauzhuahzau :D emeğine ve eellerine sağlık arkadasım :d |
![]() |
![]() |
|