![]() |
Ben Bir Gece "Beni" Buldum!... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Ben Bir Gece "Beni" Buldum!...\\ Ben bir gece "Beni" buldum! ![]() ![]() ![]() Beni bir gece Bin bir acımasız işiyle şehrin Yok ettiği gökyüzünü Yüzüme dökmüş buldum ![]() ![]() ![]() Hüzüne dökülmüş puslu gözlerimi Gecenin körüne inat maviye bularken durdum ![]() ![]() Durdum!!! Durdum çünkü Beni ben bir gecede buruşturdum! Önce anılarımla buluşturdum Meğer tüm hesaplaşmalarıma parmaklık Paslı ses tellerimmiş ![]() ![]() ![]() Her acı çığlık acımı pekiştirmişte Hikayelerim hep bir çığlıkla bitmiş Susmanın ardından gelen! ![]() ![]() Ardından gittiklerimi bırak! Ardım sıra gelenlere hep sorum Kırıntıları bende saklılara ait sonum ![]() Daha çok uzun yolum ![]() Henüz başlarındayım oyunun Her daim küskün hayat! Sesimdeki söküklere yamaladım adını ![]() ![]() ![]() Hangi yaralara [pan]zehirsinki Sen beni hiç bilmeyensin Hangi Ahh ları biçensin de Zırhıma işlermi susuşların ![]() ![]() ********************** Beni bir gece Bin bir acımasız işiyle şehrin Yok ettiği gökyüzünü Yüzüme dökmüş buldum ![]() Hayat susmuştu!! Ve bu sefer susuşu zırhıma işlemekteydi sanki ![]() ![]() ![]() Ben çığlık attıkça Ses tellerim daha da paslanıyordu ![]() ![]() ![]() Ben bir gece gökyüzüne bakarken Beni buldum ![]() Beni bir gece gökyüzünü yüzüme dökmüş buldum ![]() Hüzüne dökülmüş puslu gözlerimi Gecenin körüne inat maviye bularken durdum ![]() ![]() [mate// Ocak 2008] |
![]() |
![]() |
|