Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!.. |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!..Güzel bir sey yap kardesim ![]() ![]() Dünyaya kırk kere gelinmez![]() ![]() Madem yasıyorsun, sıhhatli nefesler alıyorsun ![]() ![]() Bir sey yap![]() ![]() Bir sey yap ![]() ![]() Güzel olsun Çok mu zor? ![]() O vakit güzel bir sey söyle ![]() ![]() Dilin mi dönmüyor? ![]() Güzel bir sey gör ![]() ![]() Veya: Güzel bir sey yaz ![]() ![]() Beceremez misin? Öyleyse,Güzel bir seye basla ![]() Herkesin üstesinden gelecegi bir sey mutlaka olmalı ![]() ![]() O gayretten uzak duramayız ![]() ![]() Vakit geçiyor Vaktin geçisi ömrün besinci vitese takılı oldugunu gösterir unutma ![]() ![]() Bir dergide beynimi sarsan bir cümle okudum ![]() Üç gün mü, bes gün mü önceydi kestiremem ![]() Ama okudum![]() Ama sasırdım, cümleyi bir türlü unutamadım ![]() ![]() Söyle diyordu: "HER INSAN ÖLECEK YASTADIR ![]() " Buyurun, biraz da sizler sarsılın Bu müthis dag duruslu, dev dürtüslü cümlenin deyicisi Cüneyd Suavi ![]() ![]() Ahh Cüneyd, simdi yerlerdeyim ![]() ![]() Yıkılmaz sandıgım sabrımı, dirayetimi, zihnimi yerlerde arıyorum ![]() ![]() Döküldüm ![]() ![]() Demek öyle ha? Her insan ölecek yasta ![]() ![]() Bir de kalkar savasırız ![]() Kavgalasır, kuyular kazarız![]() ![]() Az sonra ölecek olan bizler ![]() ![]() Ne kadar da cahiliz![]() ![]() Bu cümleyi gördükten sonra icimde "Büyük Patlama"yı duydum ![]() ![]() Edecek iki cift sözüm olmalıydi ![]() ![]() Insanlara, insanlıga bir seyler demeliydim![]() ![]() Sonunda ard arda ve simsek hızıyla bagırdım ![]() ![]() Beynimden yüregime dogru bir haykırıstı bu ![]() ![]() Yüregimden dalga dalga cevaplar yetisti: Bir sey yap ![]() ![]() Zor ise: Bir sey söyle ![]() ![]() Beceremiyorsan: Bir seyler gör ![]() ![]() Birseyler yaz ![]() O da mi güç? Bir seylere basla ![]() ![]() Ama hep güzel seyler olsun ![]() ![]() Cünkü: "HER INSAN ÖLECEK YASTA" Gec kalmayasIn! Koca Mimar Sinan ![]() ![]() yapmıs da gitmis Yunus Emrem ![]() ![]() söylemis de gitmis Seyh Edebali ![]() ![]() görmüs de gitmis Fuzulî, Nedim, Seyh Galip ![]() ![]() yazmıs da gitmis Nene Hatun, Sütcü Imam, Antepli Sahin ![]() ![]() baslamıs da gitmis Kimse kimseden eksikli degil ![]() ![]() Büyük degil, kücük degil, farklı hic degil ![]() Düsünebilen kisinin, üstesinden gelecegi görevler mutlaka vardir ![]() ![]() Tekrarlıyorum: Güzel bir sey yap, Güzel bir sey söyle Güzel bir sey gör, Güzel bir sey yaz, veya Güzel bir seye basla ![]() ![]() Gec kalıyorsun ![]() ![]() geç her insan ölebilecek yaştadır alıntı
|
|
#2 |
|
angeles5
|
Cevap : Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!..Bunları okuyupta öleceğim için artık geç kalmış gibi hissetmiyorum kendimi ![]() ![]() bu söz beni de çok etkiledi ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|