![]() |
Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!..Güzel bir sey yap kardesim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madem yasıyorsun, sıhhatli nefesler alıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sey yap ![]() ![]() ![]() ![]() Çok mu zor? ![]() ![]() O vakit güzel bir sey söyle ![]() ![]() ![]() Dilin mi dönmüyor? ![]() ![]() Güzel bir sey gör ![]() ![]() ![]() Veya: Güzel bir sey yaz ![]() ![]() ![]() Beceremez misin? Öyleyse,Güzel bir seye basla ![]() ![]() Herkesin üstesinden gelecegi bir sey mutlaka olmalı ![]() ![]() ![]() duramayız ![]() ![]() ![]() ![]() oldugunu gösterir unutma ![]() ![]() ![]() Bir dergide beynimi sarsan bir cümle okudum ![]() ![]() önceydi kestiremem ![]() ![]() ![]() ![]() unutamadım ![]() ![]() ![]() "HER INSAN ÖLECEK YASTADIR ![]() ![]() Buyurun, biraz da sizler sarsılın ![]() Bu müthis dag duruslu, dev dürtüslü cümlenin deyicisi Cüneyd Suavi ![]() ![]() ![]() Ahh Cüneyd, simdi yerlerdeyim ![]() ![]() ![]() zihnimi yerlerde arıyorum ![]() ![]() ![]() Döküldüm ![]() ![]() ![]() Demek öyle ha? Her insan ölecek yasta ![]() ![]() ![]() Bir de kalkar savasırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az sonra ölecek olan bizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu cümleyi gördükten sonra icimde "Büyük Patlama"yı duydum ![]() ![]() ![]() iki cift sözüm olmalıydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda ard arda ve simsek hızıyla bagırdım ![]() ![]() ![]() dogru bir haykırıstı bu ![]() ![]() ![]() Bir sey yap ![]() ![]() ![]() Zor ise: Bir sey söyle ![]() ![]() ![]() Beceremiyorsan: Bir seyler gör ![]() ![]() ![]() Birseyler yaz ![]() ![]() O da mi güç? Bir seylere basla ![]() ![]() ![]() Ama hep güzel seyler olsun ![]() ![]() ![]() Cünkü: "HER INSAN ÖLECEK YASTA" Gec kalmayasIn! Koca Mimar Sinan ![]() ![]() ![]() ![]() Yunus Emrem ![]() ![]() ![]() ![]() Seyh Edebali ![]() ![]() ![]() ![]() Fuzulî, Nedim, Seyh Galip ![]() ![]() ![]() ![]() Nene Hatun, Sütcü Imam, Antepli Sahin ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse kimseden eksikli degil ![]() ![]() ![]() Büyük degil, kücük degil, farklı hic degil ![]() ![]() Düsünebilen kisinin, üstesinden gelecegi görevler mutlaka vardir ![]() ![]() ![]() Tekrarlıyorum: Güzel bir sey yap, Güzel bir sey söyle Güzel bir sey gör, Güzel bir sey yaz, veya Güzel bir seye basla ![]() ![]() ![]() Gec kalıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() her insan ölebilecek yaştadır alıntı
![]() |
Cevap : Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!.. |
![]() |
![]() |
#2 |
angeles5
|
![]() Cevap : Her İnsan Ölebilecek Yaştadır!..Bunları okuyupta öleceğim için artık geç kalmış gibi hissetmiyorum kendimi ![]() ![]() bu söz beni de çok etkiledi ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|