![]() |
Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...![]() ![]() Bir ASTRONOTSUNUZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzay mekiğinin dış yüzeyindeki bir sorun için dışarı çıktınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!... |
![]() |
![]() |
#2 |
zhine
|
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...suskun hissedicek bisey kalmazdı , gecirdigim guzel gunler , sevdıklerim fLn fiLm seridi gibi gozumun onunden gecerdi herhaLde , Her seyi daha eİi anLardım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sam00
|
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...kaskımı çıkarırım ve yaptığım şeylerden dolayı :sm_cry: rım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bukettt
|
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...Bowwwww ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...içinde yaşadıgım dünyaya bide dışından son kes bakar ,kelime_i şahadet getirir ve oksijenimim bitmesini beklerken sevdiklerimi düşünür dua ederdim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...:sm_biggrin: yapacak bişey yok valla önce çok korkardım sonra bakarım hiç çarem yok oksijenim bitene kadar manzaranın tadını çıkarırdım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...aklıma ilk gelen annem olurdu heralde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Hayal Gücünü Kullanarak Cevapla!...hemen turbo motorlu jet enjeksiyonlu hiper karbiratörlü mega tiptiraklı:D (o neyse artık:):) kanca atıcımı çıkartır gemiye nişan alırdım:D yani hemen hayata veda demzdim:D nede olsa hayal :P
![]() |
|