espiriyle karşk ders verci br hkaye :) |
12-31-2007 | #1 |
|
espiriyle karşk ders verci br hkaye :)(Mavi Yazılar KadınınKırmızı Yazılar ŞeytanınYeşil Yazılar Hocanın KOnuşmalarıdır) Bir gün Şeytan Boynu Bükük Dolaşırken Bir Tane Kadın Görmüş Ve Sormuş -Neden Boynun önünde Şeytan Şeytan Yanıt Vermiş -Şu Felanca Köyü BilirsinOrdaki Herkesi Yoldan ÇıkardımAma Hocayı Ne Ettimse Bir Türlü Yoldan ÇıkaramadımAdam İyilik Sever Dinine Başlı Herkese Yardım EderOnu Yoldan Çıkaramadığım İçin Boynun EğriDemiş -Gel SeninLe Bir Antlaşma Yapalım -Nasıl Bir Antlaşma -Sen Bana Bir Çift Kırmızı Papuç GetirceksinÜzeri Altınlarla Süslenmiş,Ben Hocayı Yoldan Çıkaracam -Tamam O iş Çok KolayYarın Gene Burda BuluşalımSen hocayı Yoldan Çıkarmış Ol Papuçların Hazırdır Ve Kadın Hemen Evine Gidip Komşusunun Çocuğunu ALmışVe Hocaya Haber SalmışÇocuğum Çok Hasta Yetişsin DiyeBunu Duyan Hoca Hemen Apar Topar Kadının Evine Gelmiş -Bacım Duydumki Çocuğun Hastaymış Bir Görebilirmiyim -Buyur Hocam İçeride Ve Hoca Eve GirerAma Bir BakarkiÇocuk Sapasağlam OturuyorEvin Ortasında da Bir İçki Sofrası KuruluymuşHoca Sinirlenerek -Hani Hanım Bu çocuk Hasta İdi -Bak Şimdi Hoca EfendiYa Burda Sofradaki İçkili Yemekten Yer İçki İçersinYa BenimLe İlişkiye GirersinYada Bu Çocugu Öldürürsün -Ben Bunların Hiç Birini YapmamBana Musade Et Ben Gideyim -Eger hoca Efendi Yapma Dersen Cama Çıkarım Üstümü Başımı Yırtarım Ve Avazım Çıktığı Kadar BağırırımHoca Bana Sarktı Diye Hoca Bakmışki Her Ucu Bklu DeğnekDüşünmeye BaşlamışEn Azından İçkiyi İçeyimCenab-ı Hak İçinde Bulunduğum Durumdan Dolayı İnŞaAllah Beni AffederÇünkü Ben Cocukda Öldüremem Zina da Yapamam Diye DüşünmüşVe İçkiyi İçmiş Aradan Saatler GeçmişSabah Olmuş Ve Uyandığında Ne GörsünÇocugun Boynu KesilmişKadınLada Zina yapmışYani İçkiyi İçmiş Cocugu Öldürmüş Kadınlada Zina yapmış Kadın Hemen Şeytan İle Buluşacağı Yere Gitmiş ve Olayı AnlatmışŞeytan Kadını Dinledikden Sonra Papuçları Bir Sopanın Ucuna Takarak Kadına UzatmışKadın -Niye O Şekilde Verdin Ayakkabıları -Hanım Hanım Sen Bana Bile Papuçu Ters Giydirirsinde Ondan Evet ArkadaşlarŞimdi Burdaki Çıkaracağımız Ders NedirEğer Kadınlar Şeytan Gibidir yada Daha Kötüdür Diye Düşündüyseniz YanlışBu Hikayeden Çıkaracağımız Ders İçki Kötülüklerin ANASIDIR:38:38 |
Cevap : espiriyle karşk ders verci br hkaye :) |
12-31-2007 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : espiriyle karşk ders verci br hkaye :)ayy çok hoş yhaa koptum iimi? paylaşım için tşkleer:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm _biggrin: |
Cevap : espiriyle karşk ders verci br hkaye :) |
01-01-2008 | #3 |
börteçine61
|
Cevap : espiriyle karşk ders verci br hkaye :)çok haklısın |
|