12-26-2007
|
|
Şengül Şirin
|
Film Gibi Kavuşma
7 yaşında zengin bir aileye evlatlık verildi 29 yaşına geldiğinde gerçeği öğrendi Arayıp ailesini buldu 22 yıl sonra onlarla kucaklaştı Kavuşma anı karelere böyle yansıdı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Filmlere konu olabilecek bir hikaye mutlu sonla bitti![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) ![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif) Aydın'ın Söke ilçesinde, ailesi tarafından 7 yaşında evlatlık verilen Sultan Çırpan Evransel, 22 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu Hasan ve Güllü Çırpan, 7 çocuklarından biri olan Sultan’ı maddi durumları iyi olmadığı için çalıştıkları çiftliğin sahibi olan ve İzmir'de yaşayan Börteçene ailesine evlatlık verdi Çocukluğunu ve gençliğini İzmir'de geçiren Sultan, Kemal Evransel ile evlenip Ankara'ya taşındı Evransel, evlenmeden kısa süre önce kendisinin ''evlatlık'' olduğunu öğrendi Evransel, eşinin de desteğiyle ailesini Söke'de aramaya başladı Herkese telefonunu veren Sultan Ankara’ya dönü Umutla Söke'den gelecek bir haber bekleyen Evransel'i 20 gün önce ikizi olabileceğini söyleyen Süleyman aradı Sultan, eşi ve 2 yaşındaki çocuğu ile Söke'ye annesi Güllü Çırpan'ın evine gitti Kızını karşısında gören anne önce bayıldı sonra onu bağrına bastı![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
GEÇMİŞİMİ SORGULADIM
Anne Çırpan, ''Eşim kızımızı aramak için 1994’te İzmir’e gitti O da bir daha dönmedi Kızıma yanarken bir de eşime yandım 22 yıl sonra kızıma kavuştum, çok mutluyum'' dedi Sultan ise küçük yaşta ayrıldığı için ailesi hakkında hiçbir şey bilmediğini söyledi Gerçek bir ailesi olduğunu öğrendiğinde çok farklı duygular yaşadığını belirten Evransel, ''Ailemin fakir olduğunu bilmiyordum Onlara kızmadım O hayırsever aile beni çok iyi yetiştirdi Fakat yıllar geçtikçe geçmişi sorgulamak ihtiyacı duydum ve ailemi buldum Artık sık sık ailemi arayacağım'' diye konuştu
|
|
|