12-25-2007
|
|
gülgüzeli
|
Kimsin Sen Kim?
Sevemez Kimse beni  Sevmiyor ki zaten  Yüreğim kapalı kapılar ardında,Yaralı ve bir bekleyiş içinde Severek,Yüreğimde bir sevgi büyüterek iyileştiriyorum yaramı  Kendimi hem yaralıyor,hem de iyileştiriyorum Yani Kalbimin hem hastası hem de İlacıyım  Ne acı bir çelişki 
Biliyor musun Yüreğimden gelen sesler sana ait  Hepsi sana ait  Nerden bileceksin ki  Hiç bakmadın ki gözlerime  Bir kez olsun sevmeyi denemedin ki  Oysa bir baksan göreceksin Gördüğüm bütün yüzlerde seni arayan gözlerimi  Sana hasret,İçimde saklı tuttuğum sevgimi  Seni Seviyorum ama saklı  Seni Seviyorum ama yasaklı   Ne garip bir çelişki 
"Yalnız Kadın"rolünü oynuyorum şimdi  Ruhum işkence çekiyor,sensiz sabahlarda  Yüreğime bir gelsen,Bir sevsen beni  Ne role gerek kalacaktı,ne de işkencelere  Hiç ama hiç mi sevmeyeceksin beni  Belki de gönlünde bana bir yer var Seviyorsun beni Ama biliyorum  Sen de beni Sevmiyorsun   Sevmedin  Sevmeyeceksin  
Biliyorum Kimse Kimse Sevemez beni   Zaten yüreğimin gözü yaşlı kimseyi kabul edemez ki  Gelmiyor,Sevmiyor işte   Ben istesemde gelmiyor,sevmiyor ki  Ve bir gerçek düştü aklıma
"İnsan bir çok kişiyi sever ama;yalnız bir yüreği kalbinin tahtına oturtur yalnız biri yaşar kalbinde   ebediyete kadar  "
Ben kimi sevdim???Kim beni sevdi de gönlümün gözü yaşlı  Ben kimi sevdim,Kim beni sevdi de gönlümün tahtına bana bunları yaşatan sahip oldu  Beni çelişkiler içinde bırakan,Gündüzümü gecesine katan,Gördüğüm bütün yüzlerde aradığım,Gönlümün efendisi,Gönül tahtımın Sahibi Benimsediğim,Varlığını bilip yokluğuyla savaştığım ADINI KOYAMIYORUM  BU YAŞADIKLARIMIN VE YAŞATANIN  
KİMSİN SEN???KİM???KİM????