Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimsin

Kimsin Sen Kim?

Eski 12-25-2007   #1
gülgüzeli
icon111

Kimsin Sen Kim?

Sevemez Kimse beniSevmiyor ki zatenYüreğim kapalı kapılar ardında,Yaralı ve bir bekleyiş içindeSeverek,Yüreğimde bir sevgi büyüterek iyileştiriyorum yaramıKendimi hem yaralıyor,hem de iyileştiriyorumYani Kalbimin hem hastası hem de İlacıyımNe acı bir çelişki
Biliyor musun Yüreğimden gelen sesler sana aitHepsi sana aitNerden bileceksin kiHiç bakmadın ki gözlerimeBir kez olsun sevmeyi denemedin kiOysa bir baksan göreceksinGördüğüm bütün yüzlerde seni arayan gözlerimiSana hasret,İçimde saklı tuttuğum sevgimiSeni Seviyorum ama saklıSeni Seviyorum ama yasaklıNe garip bir çelişki

"Yalnız Kadın"rolünü oynuyorum şimdiRuhum işkence çekiyor,sensiz sabahlardaYüreğime bir gelsen,Bir sevsen beniNe role gerek kalacaktı,ne de işkencelereHiç ama hiç mi sevmeyeceksin beniBelki de gönlünde bana bir yer varSeviyorsun beniAma biliyorumSen de beni SevmiyorsunSevmedinSevmeyeceksin

Biliyorum Kimse Kimse Sevemez beniZaten yüreğimin gözü yaşlıkimseyi kabul edemez kiGelmiyor,Sevmiyor işteBen istesemde gelmiyor,sevmiyor kiVe bir gerçek düştü aklıma

"İnsan bir çok kişiyi sever ama;yalnız bir yüreği kalbinin tahtına oturturyalnız biri yaşar kalbindeebediyete kadar"

Ben kimi sevdim???Kim beni sevdi de gönlümün gözü yaşlıBen kimi sevdim,Kim beni sevdi de gönlümün tahtına bana bunları yaşatan sahip olduBeni çelişkiler içinde bırakan,Gündüzümü gecesine katan,Gördüğüm bütün yüzlerde aradığım,Gönlümün efendisi,Gönül tahtımın Sahibi Benimsediğim,Varlığını bilip yokluğuyla savaştığım ADINI KOYAMIYORUMBU YAŞADIKLARIMIN VE YAŞATANIN

KİMSİN SEN???KİM???KİM????

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com