Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güven, ilişkinin, temeli

İlişkinin temeli: Güven!

Eski 12-20-2007   #1
JOKER
icon111

İlişkinin temeli: Güven!



İlişkinin temeli: Güven!İlişkinizin mutluluk verici olması için sadece ona değil, size de çok iş düşüyor Öncelikle ona güvenmeniz gerekiyor
Sabırlı olun!Kesinlikle! Bizler karşı cinsten çok şey bekleriz ama sabırlı olmayı beceremezsek de havamızı alırız Daha ilişkinin başında "seni seviyorum" kelimelerini duymayı, daha fazla ilgi görmeyi, daha fazla vakit geçirmeyi isteriz İsteriz de isteriz Oysa, insanlar genellikle duygularını açıklama konularını biraz ağırdan alırlar Onu sıkmayın ve sabırlı olunKusursuz insan yokDünya üzerindeki her insan, koluna takıp gezmekten gurur duyacağı biriyle beraber olmak ister Ama kimse mükemmel değil işte, herkesin bir kusuru var Kabul edin, sizin de! Öyleyse sevgilinizi, fiziksel özellikleri ya da sizinle uyuşmayan, kişisel özellikleri nedeniyle yargılamayın Eğer aşıksanız, iyi vakit geçiriyorsanız insanların ne dediğine aldırmayıp, ufak tefek sorunları kafanıza takmayın Ona güvenmelisinizEğer sürekli sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını düşünür, her an telefonla arayıp ne yaptığını sorar, her konuştuğu karşı cinsi kıskanarak sorun çıkarırsanız, doludizgin bir aşkı bir hiç yüzünden noktalayabilirsiniz Ona güvenmeyi öğrenmelisiniz Rol yapmayınOna kendinizi beğendirmek için rol yapmanız gerekmiyor Örneğin, çok iyi bir çift olabileceğinizi ispat etmek için, sevdiği her şeyi sevmek zorunda değilsiniz Kim her dediğini "ben de", "bence de" diye onaylayan biriyle beraber olmak ister ki!Yoruma gerek yokBazen ilgili, bazen ilgisiz, bazen sevecen, bazen hoyrat, bazen anlayışlı, bazen kaprisli İnsanlar yaptıkları hareketleri neden yaptıklarını çoğu zaman bilmezler O halde siz neden onları çözümlemek için zaman kaybedesiniz ki?

__________________











Why so serious?



JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İlişkinin temeli: Güven!

Eski 12-21-2007   #2
gülgüzeli
Varsayılan

Cevap : İlişkinin temeli: Güven!



güzel paylaşımın için teşekkürler Obstinate emeğine sağlık
__________________
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İlişkinin temeli: Güven!

Eski 12-21-2007   #3
jasmine
Varsayılan

Cevap : İlişkinin temeli: Güven!



haklısın ilşkinin temeli güvenden geçer paylaşımın için tşk ederim obistinate
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.