![]() |
41.mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
41.mektup![]() Geldim ![]() Yine sana birseyler yazmak icin apar topar kosarak geldim ![]() Gelirken yuregimide beraberimde getirdim ![]() Birde yarim ![]() ![]() ![]() ![]() Ay coktan uykuya dalmis ![]() Yildizlar uyanmis ![]() Karanliklarin icinden yanima gunesi alarak geldim ![]() Oyle yavas adimlarla degil kosarak geldim ![]() Geldim ![]() Geldimya ama biraz sitemli ![]() ![]() Sitemdir turkulerin sessiz cigligi ![]() Sitemdir gitme kal diyen kizin gozlerindeki bakislar ![]() Sitemdir su hayata birazda kendime ![]() Merhaba ![]() ![]() ![]() Prensim ![]() ![]() ![]() Uzun zaman oldu sanki degilmi gorusmeyeli ![]() ![]() Ben gorusmeyeli biraz yorgunum ![]() ![]() Soguk duvarlar ![]() ![]() ![]() Aydinlik icersinde ucusan yarasalar ![]() ![]() Yorgun yuzler ![]() Hayatin cizgisini tasiyan yuzler geliyor yasamin ugultusunda ![]() Gorusmeyeli ![]() ![]() Sen Nasilsin? ![]() ![]() Ya da Sendeki Ben? Su siralar soguk kentlerin sokaklarindayim ![]() Gocmen bir kus gibiyim ![]() Kopmus kus gocmen surusunden ![]() Ve kafam dumanliyken aciyorum radyoyu ![]() Iste Sanki seni bana anlatan sarki cikiyor ![]() ![]() <<Olmasa Mektuplarin>> "Yeni Turkuden" Tesadufmu demeliyim buna yoksa senin adlandirdigin sekilde Kadermi ![]() Bende gozlerim dolarcasina dinliyorum sarkiyi issiz ve sessizlikte ![]() Yine huzun icinde coktu aksam uzerime ![]() Gokyuzu sakladiya ay isigini yine issiz bir yalnizlikta karanliga adimlarimi atiyorum yazilarimla ![]() Koskocaman bir sehirdeyim ![]() Isiklari bol ama bir okadarda sakin bir sehir burasi ![]() Cocuk sesini duymak istiyorum ![]() Duyamiyorum ![]() Geceleri bir yalnizlik cokuyor uzerime mavi yalnizlik boyuyor odami ![]() Iste bunun adi nedir bilirmisin Prensim ![]() Bunun adi sitemdir ![]() Sitemdir herseye ![]() Gelmis gecmis herseye ![]() Kalabalik sehir icinde kapali pencereleri daracik icersi dort duvarla kaplanmis odanin tam kalbindeyim ![]() Unutmusum sokak lambalarina bakmayi ![]() Yer kalmamis bana bu kos koca sehirde hapsedilmisim dort duvar maviye boyanmis yalnizlik kokan odama ![]() Iste ben hapsedilmis bu odamda sana sesleniyorum ![]() Geldin Prensim ![]() Simdi kalabalik bir okadarda sessiz olan kente gulucuk sacarak geldin ![]() Nesemi buldum ![]() Bu gece yine radyoda duydugum sarkiyi hemen bulup defalarca dinledim ![]() Suanda yaptigim gibi ![]() Ne yaptim biliyormusun? ![]() ![]() Nerden bilceksin ![]() ![]() Yuregimin sesini dinleyip dort duvar arasinda saklanircasina uzandim ![]() Seni dusundum ![]() Bu gece diger gecelere ragmen daha bir mutluyum ![]() Yumdum gozlerimi sana seslendim kelimelerin otesinden ![]() Gozyaslarimi damlattim mektubuma ![]() ![]() Kizma sakin bana ![]() Unutma aglamak bile yakisiyor bazi insanlara ![]() Goruyorsun Yar ![]() ![]() Yine parmaklarim koparcasina daliyorum kelimelerin derinliklerine ![]() Yine yazdikca yazasim geliyor sana ![]() Gozlerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <<Olmasa Mektubun yazdiklarin olmasa ![]() ![]() ![]() Neydi bir arada tutan sey ikimizi ![]() ![]() Birlestiren neydi ellerimizi ![]() ![]() Birak bana anlatma ![]() ![]() imkansiz Sevgimizi ![]() ![]() ![]() Sevmek bir cok seyi goze almaktir ![]() ![]() ![]() Ahhh olmasa mektubun>>> Yine donuyor dolasiyor sarkinin bu sozleri beynimde ![]() Gozlerine bakarak soylemek istiyorum ![]() Sonra tekrar soylemek istiyorum ![]() Sonra tekrar ![]() ![]() ![]() Devamli ![]() ![]() ![]() Bikmaksizin ![]() Ve ben kuzey yildizi kadar uzakta oldugumu yeniden fark eder oldum ![]() Bir siir bir mektup yasatti yasamin anlamini ve ben Adimlarimi bikmaksizin atmaya devam ediyorum bitmemis mektubumun ortasinda ![]() Darma daginik sozcukler arasinda cogul-dolu ve dizgin kelimelerimin aslinda tek sana hitap eden kelimelerimin en duzgunlerini sunuyorum onune ![]() Anliyorsun ne demek istediklerimi ![]() Susuyorsun ![]() Biliyormusun susmakta yakisiyor sana ![]() Simdi hersey yeniden baslayan kesintisiz yepyeni bir mazi ve gelecek yaratti sozcuklerin yuregimin gucunden ![]() Simdilik HoscakaL Prensim ![]() ((HayaL-in)) tanidigi Limanda nezaman nereye varacagi belli olmayan ucari marti ![]() ![]() Ruzgarim ![]() Sigindigim Limanim Ve o en kuytu limanda adini bilmek ![]() Ve sana kosmak cok guzel ![]() Masmavi bulutlarin uzerinde HayaL-in ile Sonsuzlugun umudunda kanat cirpmaniz-cirpmamiz dilegiyle ![]() ![]() ![]()
|