![]() |
46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..1955'te, Kazablanka'nın biraz dışındaki bir köyde yaşayan Zehra Ebu Talip adlı Fas`li kadın ilk çocuğuna hamile kalır ![]() ![]() Doktorlar, doğumun ancak sezeryanla gerçekleşebileceğini anne adayına bildirirler ![]() ![]() ![]() Devam eden günlerde, Zehra büyük doğum sancıları çeker ve bebek halen anne karnındadır ![]() ![]() Fas geleneklerine göre, bebek anne karnında sırf annenin onurunu korumak için uyuyabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan çok uzun zaman geçer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtalar anne karnında anormal bir yerde (ektopik) döllenmiştir ![]() ![]() Doktorlar ceninin anne karnından alınmasının ne kadar güvenli olacağı konusunda büyük bir sıkıntı yaşarlar ![]() ![]() Operasyon sonrasında ise ceninin tamamen taşlaştığı görülür ![]() ![]() 4 saatlik başarılı bir operasyon sonrasinda cenin anne karnından çıkartılır ![]() ![]() ![]() Anne vücudu ise böyle bir durumda muhtemel enfeksiyonlardan korunmak için, cenini dokular öldüğünde ve kuruduğunda kireçli bir kılıfla kaplar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!.. |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..Şaştım kaldım çok ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ın büyüklüğü diyebiliyorum sadece ![]() İnsandan daha mükemmel bir mekanizma varmı dünya üstünde? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
m_r_b
|
![]() Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..:sm_dead::sm_dead:çok şaşırdım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..:Green_Colorz_PDT_35:Green_Colorz_PDT_22 dış gebeliği biliyordumda ![]() ![]() ![]() teşekkürler haber için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jasmine
|
![]() Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..çok şaşıdım ve çok ilginç allah korusun yaaa paylaşımın için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sofia
|
![]() Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..acayıppp bışiyyy ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bukettt
|
![]() Cevap : 46 Yıl Hamile Kaldı Ve Sonuç!..Şaşkınım: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|