Seni Seviyorum:)) |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Seni Seviyorum:))1 "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç ee Sonra![]() ![]() 2 "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? 3 "Seni Seviyorum" : Güzel![]() ![]() Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? 4 "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun 5 "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? 6 "Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? 7 "Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? 8 "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım 9 "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten 10 "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? 11 "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen 12 "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? 13 "Seni Seviyorum" : Çok Hoş![]() ![]() Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? 14 "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer 15 "Seni Seviyorum" : Anlaşıldı Tamam![]() ![]() 16 "Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece 17 "Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur 18 "Seni Seviyorum" : Sende senin beni sevişini seviyorum 19 "Seni Seviyorum" : Sende seni seviyorum Ee şimdi ne olacak 20 "Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever Olmaz, ben ciddi biriyim 21 "Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim![]() ![]() Bu benim için büyük bir şeref![]() ![]() Sevgine layık olmaya çalışacağım Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım 22 "Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! 23 "Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? 24 "Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş![]() ![]() 25 "Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir 26 "Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha![]() ![]() Yıkıl karşımdan
|
|
#2 |
|
efobedo
|
Cevap : Seni Seviyorum:))7 8 ve 10 çok gusell di sagolasın
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
Cevap : Seni Seviyorum:)) |
|
|
#3 |
|
pesimistt
|
Cevap : Seni Seviyorum:))7 "Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? buna bayıLdmm :)) tşkLer
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Seni Seviyorum:))ben teşekkür ederim canım okuyan gözlerine sağlık değerli vaktini ayırdığın için sagol
|
|
|
|
#5 |
|
zeynoo
|
Cevap : Seni Seviyorum:))5 ve 20 güzel:) ellerine sağlık
|
|