Anne'lerimizden Neler Ögrendik? |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Anne'lerimizden Neler Ögrendik?Annem Diyalog Kurmayi Ögrendim: - Sana birsey sordugumda cevap ver! ![]() - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! Tip Bilgilerini Ögrendim: "Gözlerini sasi yaparken birgün öyle kalivereceksin, göreceksin gününü ![]() " Olgun Olmayi Ögrendim: "Bu tabagin hepsini bitirmezsen büyüyemezsin ![]() ![]() " Genetik Bilgileri Ögrendim: "Sen de o lanet olasi babana çektin ![]() ![]() " Bilgeligi Ögrendim: "Benim yasima gel de anlarsin o zaman ![]() ![]() " Sabirli Olmayi Ögrendim: "Baban eve gelsin, sen görürsün ![]() ![]() ![]() " Hakkimizi Alacagimizi Ögrendim: "Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi Adaleti Ögrendim: "Birgün senin de çocuklarin olacak Insallah onlar da sana, senin simdi bana yaptiklarini yaparlar ![]() ![]() ![]() " Iyi Yapilmis Bir Isi Takdir Etmeyi Ögrendim: "Bana bakin, çikin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim ![]() ![]() !!!" Dualarin Gücünü Ögrendim: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozuldugunu farketmedi ![]() ![]() " Zamana Karsi Yarismayi Ögrendim: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin ![]() ![]() " Mantikli Düsünmeyi Ögrendim: "Ben öyle diyorsam öyledir ![]() ![]() !!!" Ileri Görüslü Olmayi Ögrendim: "Çikmadan önce temiz bi çamasir giy ![]() ![]() yolda Allah korusun basina bisi geliir![]() ![]() ![]() Hayatin Trajikomik Yanlarini Ögrendim: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem ![]() ![]() " Hayatin Çeliskilerle Dolu Oldugunu Ögrendim: "Kapa çeneni ve çorbani iç ![]() ![]() !!!" Dayanikli Olmayi Ögrendim: " O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok ![]() ![]() !!!" Hava Raporu Tahmini Yapmayi Ögrendim: "Su daginikliga bak ![]() ![]() yabanci biri görse odanin ortasindan kasirga geçmis sanir ![]() ![]() " Abartmayi Ögrendim: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabilarinla içeri yürüme diye ![]() !!" Davranis Psikolojisi Ögrendim: "Babana çekecegine biraz bana çekseydin n'olurdu ![]() ![]() " Olaganüstü Durumlara Hazirlikli Olmayi Ögrendim: "Dinleme bakalim anne sözünü dinlemee ![]() ![]() !!! 'Kafana meteor düsecek kenara çekil' diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!!!" Kiskanmayi Ögrendim: " Dünyada senin annen baban gibi mukemmel bir aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun ![]() ![]() ?!?!?"
|
|
#2 |
|
bukettt
|
Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik?ilgilikonuu http://forumsinsi.com/forum/showthre...r+%F6%F0rendik Konu tekrarı ![]() ![]() Lütfen konu açarken arama yapınız
|
|
Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik? |
|
|
#3 |
|
efobedo
|
Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik?Adaleti Ögrendim: "Birgün senin de çocuklarin olacak Insallah onlar da sana, senin simdi bana yaptiklarini yaparlar ![]() ![]() ![]() " teşekkürler aynısını annem bana diyoo
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|