![]() |
Anne'lerimizden Neler Ögrendik? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Anne'lerimizden Neler Ögrendik?Annem Diyalog Kurmayi Ögrendim: - Sana birsey sordugumda cevap ver! ![]() ![]() - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme!!! Tip Bilgilerini Ögrendim: "Gözlerini sasi yaparken birgün öyle kalivereceksin, göreceksin gününü ![]() ![]() Olgun Olmayi Ögrendim: "Bu tabagin hepsini bitirmezsen büyüyemezsin ![]() ![]() ![]() Genetik Bilgileri Ögrendim: "Sen de o lanet olasi babana çektin ![]() ![]() ![]() Bilgeligi Ögrendim: "Benim yasima gel de anlarsin o zaman ![]() ![]() ![]() Sabirli Olmayi Ögrendim: "Baban eve gelsin, sen görürsün ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkimizi Alacagimizi Ögrendim: "Eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi Adaleti Ögrendim: "Birgün senin de çocuklarin olacak ![]() onlar da sana, senin simdi bana yaptiklarini yaparlar ![]() ![]() ![]() ![]() Iyi Yapilmis Bir Isi Takdir Etmeyi Ögrendim: "Bana bakin, çikin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim ![]() ![]() ![]() Dualarin Gücünü Ögrendim: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozuldugunu farketmedi ![]() ![]() ![]() Zamana Karsi Yarismayi Ögrendim: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin ![]() ![]() ![]() Mantikli Düsünmeyi Ögrendim: "Ben öyle diyorsam öyledir ![]() ![]() ![]() Ileri Görüslü Olmayi Ögrendim: "Çikmadan önce temiz bi çamasir giy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatin Trajikomik Yanlarini Ögrendim: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem ![]() ![]() ![]() Hayatin Çeliskilerle Dolu Oldugunu Ögrendim: "Kapa çeneni ve çorbani iç ![]() ![]() ![]() Dayanikli Olmayi Ögrendim: " O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok ![]() ![]() ![]() Hava Raporu Tahmini Yapmayi Ögrendim: "Su daginikliga bak ![]() ![]() ![]() ortasindan kasirga geçmis sanir ![]() ![]() ![]() Abartmayi Ögrendim: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabilarinla içeri yürüme diye ![]() ![]() Davranis Psikolojisi Ögrendim: "Babana çekecegine biraz bana çekseydin n'olurdu ![]() ![]() ![]() Olaganüstü Durumlara Hazirlikli Olmayi Ögrendim: "Dinleme bakalim anne sözünü dinlemee ![]() ![]() ![]() 'Kafana meteor düsecek kenara çekil' diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiskanmayi Ögrendim: " Dünyada senin annen baban gibi mukemmel bir aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik? |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik?ilgilikonuu http://forumsinsi.com/forum/showthre...r+%F6%F0rendik Konu tekrarı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik? |
![]() |
![]() |
#3 |
efobedo
|
![]() Cevap : Anne'lerimizden Neler Ögrendik?Adaleti Ögrendim: "Birgün senin de çocuklarin olacak ![]() onlar da sana, senin simdi bana yaptiklarini yaparlar ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler aynısını annem bana diyoo
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|