![]() |
Seveceğine Üzülüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seveceğine Üzülüyorum![]() Senin bir başkası için güLeceğine, bir başkası için üzüLeceğine ve bir başkasını SEVECEĞİNE üzüLüyorum ![]() BenimLe bunları hiç yapmayacak oLmana üzüLüyorum ![]() Beni, geLecekte hayatına girecek kıza tercih etmemiş oLmana üzüLüyorum ![]() Sana hiç sarıLamayacak oLmama üzüLüyorum ![]() ![]() ![]() Ve tüm bunLarı, yani hayaLini benim kurduğum şeyLeri şu an senden haberdar biLe oLmayan biriyLe geLecekte yapacağını biLmek ![]() O birinin geLip benim kurduğum hayaLLeri sahipLeneceğini, yaşayacağını biLmek ![]() Bir süre sonra senin için arada bir hatırLanıp aranacak kişi haLine geLeceğimi, en mutlu anLarında beni akLına bile getirmeyeceğini biLmek ![]() O anLarında yanında oLamayacağımı, sana sarıLıp saçLarını okşayamayacağımı, en önemLisi o mutLu anLarı yaşatan kişinin ben oLamayacağımı biLmek DostunLa ne yaparsın biLiyor musun? Uzun uzun konuşursun ![]() biLe anLatmayacağın şeyLeri anLatırsın ![]() da istersin, hafif iLtifatlar aLmayı da, hatta beLki arkadaşça fLört etmeyi dahi, ama hepsi o kadar ![]() Yine de "Evet ![]() ![]() Sonunda daha kötü oLacak, biLiyorum ![]() ![]() ![]() Hayatımdan çıkmanı istemiyorum çünkü ![]() istemiyorum ![]() ![]() Seni sonsuza dek yitirmek istemiyordum çünkü ![]() ![]() O zavaLLı teseLLiyi kabuLLenmeye çaLışmak, senin başka kişiLere yaşayacağın acıLara, sevinçLere katLanmak ve seni umarsızca sevmek ![]() ![]() Tüm bunLar, diğeriyLe karşıLaştırıLdığında çok zavaLLı bir teseLLi oLuyor VARLIĞIMLA DEGERİMİ BİLMEYENİ YOKLUGUMLA TERBİYE EDERİM!!! ( SAYGILARIMLA)
![]() |
Cevap : Seveceğine Üzülüyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Seveceğine ÜzülüyorumhayaLini benim kurduğum şeyLeri şu an senden haberdar biLe oLmayan biriyLe geLecekte yapacağını biLmek ![]() çok qüzeL ![]() ![]() tşkLer ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumben teşekkür ederim pesimistt okuyan gözlerine sağlık canım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorum![]() her zamn da qderken saçma bi sebep de oLsa bu söyLenir ya insanın cnını yakmaya birebir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumher zamn da qderken saçma bi sebep de oLsa bu söyLenir ya insanın cnını yakmaya birebir ![]() ![]() ![]() malesef evet söylenir nasıl arkadaş olunursa:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumvalla bilemicem ama benim için imkansız olan bişey bu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumİnan gülgüzli asıl sevenler arkadaş olmaya bile razı olabiliyor!ama onu gerçekten seviyorsa! ![]() ![]() ![]() bu şiir son zamanlarda okuduğum en güzellriydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumsuskuncum teşekkürler okuyan gözlerine sağlık canım fakat aklım ve mantıgım bi türlü almıyo ya nasıl olabilir sevdigin insanı arkadaş olarak göreceksin, ya tamam görmek deilde o sıfatla yanında kalacaksın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
jasmine
|
![]() Cevap : Seveceğine ÜzülüyorumBu anlamlı şiiri paylaştığın için teşekkür ederim! kusura bakma yeni gördüm ve çok beğendim ellerine ve gözlerine sağlık gülgüzeli! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumjasmine neyse bidaha olmasın:))) yok ya ne kusuru teşekkür ederim seninde okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
jasmine
|
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumtamam gülgüzeli bidaha olmaz:sm_biggrin::sm_biggrin:bu arada tekrar teşekkürler! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumanlayışın için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mate
|
![]() Cevap : Seveceğine ÜzülüyorumYazı güzel fakat arkadaş kalma mevzuğu bence oldukça anlamsız ![]() ![]() ![]() Ancak unutmak yaşanılanların üzerini örtmeye yetecek toprak içerir ![]() Ben görüşüldüğünde unutulabileceğine inanmıyorum ![]() ![]() ![]() Teşekkürler paylaşımın için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seveceğine Üzülüyorumevet matecim haklısın hatta deil üçüncü şahısların, kendilerine de zararı olur ![]() ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|