Bir Çiftin Günlüğü:) |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Bir Çiftin Günlüğü:)Kadının Günlüğü : Bugün üç yıl bitti Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum![]() Tanrım, onu ne kadar seviyorum Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakışıklı, anlayışlı, sevecen, her şey var![]() Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum Pişti, demleniyor Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim![]() Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız ![]() Eve geldi sonunda Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi![]() Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor ![]() Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu![]() "Yok birşeyim" diye geçiştirdi![]() O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile Belki de kilo alıyorum![]() Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk![]() ![]() Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar![]() Bitti ![]() ![]() Bittti![]() ![]() Bitti :img-cray::img-cray::img-cray:Tanrım, ölmek istiyorum Kendimi son kez onun kollarına attım Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım![]() Erkeğin Günlüğü : Öff be, GALATA SARAY YİNE yenildi Ama, kuru fasülye güzeldi![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
zeynoo
|
Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:)adam haklı napsınnn:) eline sağlık gece gece güldüm valla
|
|
Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:) |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:)teşekkürler zeynoo |
|
Cevap : Bir Çiftin Günlüğü:) |