Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:))) |
12-13-2007 | #1 |
gülgüzeli
|
Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:)))*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvAllah dostum emeğe saygı!! *bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor üye- aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzelülkenin gidişatı iyi *arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazımnapıcaz
12-15-2007 | #2 |
_b£b!sh_g!rL_
|
Cevap : Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:)))yokh artıkh yhaa cdden yazmışLar mı xD |
Cevap : Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:))) |
12-15-2007 | #3 |
efobedo
|
Cevap : Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:)))*benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzelülkenin gidişatı iyi valla yaa ne iyi iste:))))
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
12-15-2007 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:)))ee yuh bee !!! |
12-16-2007 | #5 |
bukettt
|
Cevap : Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:)))=) okumadan mesaj yazmalarındaki amaç ne=) teşekkürler helal olsun adam=) |
12-16-2007 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Msjları Okumadan Cevap Yazan Üyeler:)))_b£b!sh_g!rL_,efobedo,esmer_yar,bukettt vakit ayırdıgınız için teşekkürler arkadaşlarokuyan gözlerinize sağlık |
|