![]() |
Neden Ben..? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Neden Ben..?Yüregimin atesi dinmek bilmiyor Sana kavusmanin umuduyla yasiyorum Ellerin ellerimden cok uzakta Yüregim sensiz bir tuzakta Gecenin karanligi cöküyor üzerime Günesin aydinligi icimi yakiyor Sensiz öyle yalnizim ki Kalbim öyle yarali ki Unut diyorlar unutamiyorum Vazgec diyorlar vazgecemiyorum Ne yapsam ne etsem seni Düsünmeden yapamiyorum Günler,Geceler,Aylar hatta Yillar gecti Ama zaman bile seni unutturmaya yetmedi Zaman bana unutturmayi degil Alismayi ögretti Asik olmak,sevmek ![]() Hissedebilecegi en güzel duygu derler Hayatin anlami derler sevgi icin Ama insan sevdiginden Karsilik görmeyince bu sevgi Bu ask insanin hissedebilecegi En aci duygu oluyor Iste o zaman hayatin anlami kalmiyor Kendi kendine hep sorarsin Neden ben ? Neden ugruna ölebilecegim Birine sevdalandim ? Neden sevdigim beni benim onu sevdigim kadar sevmiyor ![]() ![]() diye sorarsin kendine Ama asla bir cevap bulamazsin ![]() Hele bir de ilk defa sevdi isen ![]() ![]() Tahmin edemicegin kadar Aci cekersin Zamanla bu sevgi nefrete dönüsüyor Nefret ettigin halde,Sevginden hicbir sey eksilmiyor ![]() ![]() ![]() Aksine onu hergün, daha cok sevdigin icin,nefretin daha da büyüyor ![]() ![]() ![]() Ve sen ondan o seni senin onu sevdigin kadar, sevmedigi icin nefret edersin ![]() ![]() Ama ne olursa olsun,onu sevmekten Asla vazgecmiyorsun,bu ne kadar Aci olsa bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|