![]() |
Eş ve Arkadaş Arayan Kadın_Erkek İlanları |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Eş ve Arkadaş Arayan Kadın_Erkek İlanlarıEŞ ve ARKADAŞ ARAYAN KADIN-ERKEK İLANLARI ![]() ![]() Sanal ortamda, gazetelerde veya dergilerde eş ve arkadaş arayanların verdikleri ilanlarda kendilerini anlatırken ne diyorlar ve bu aslında ne anlama geliyor bir inceleyelim ![]() KADINLARIN VERDİĞİ İLANLAR VE GERÇEKLERİ; 40 yaşlarındayım = Aslında 48'im ![]() ![]() Maceraperestim = Bugüne kadar senin 5 katın kadar sayıda ilişki yaşadım ![]() ![]() Atletiğim = Tahta göğüslüyüm, spor yapmaktan… Güzel sayılırım ![]() ![]() ![]() Güzelim = Patolojik yalancıyım… İyi eğitim aldım = Üniversite 2'den terkim… Hassas ve duyguluyum = Ruhsal tedavi gördüm ![]() ![]() Feministim = Şişko ve erkek kılıklıyım… Eğlenceli olduğumu söylerler = Sıkıcıyım… İyi bir dinleyiciyim = Otistiğim ![]() ![]() Şair ruhluyum = Depresif şizofreni belirtileri var… Mantıklı ve akılcıyım = Tam bir cadıyım… Orijinal kızılım = Saç boyamın markası Clairol… Romantiğim = Sadece mum ışığında güzel görünürüm… Dulum = İlk kocamı az kalsın doğrayacaktım, elimden kurtuldu ![]() Ruhum genç = Dişlerim dökülüyor, protez yaptıracağım ![]() ![]() ERKEKLERİN VERDİĞİ İLANLAR VE GERÇEKLERİ; 40 yaşlarındayım = 52 yaşındayım ve 25 yaş civarı birini arıyorum Atletiğim = Bütün gün koltuktan kalkmadan Eurosport'u seyrederim Görünüşüm fena değil = Kulağımda ve sırtımda kıl yoktur… İyi eğitimliyim = Sana her an ***** muamelesi yapabilirim ![]() ![]() Özgür ruhluyum = Kız kardeşin bile bana çekici gelir ![]() ![]() Arkadaşlığa önem veririm = Yeter ki çıplak ve sevişecek bir arkadaş olsun ![]() ![]() Eğlenceliyim = Yanımda tv kumandası ve 6 kutu birayla keyfime değmeyin gitsin ![]() ![]() Yakışıklıyım = Kabayım ![]() ![]() Dürüstüm = Patolojik yalancıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kucaklaşmayı severim = Güvensizim, insanlara bağımlı yaşarım ![]() ![]() Olgunum = Tanıyana kadar ![]() ![]() açık fikirliyim = Eski kız arkadaşımın kız kardeşine sarktım ama o yüz vermedi… ![]() Şair ruhluyum = WC duvarlarına dörtlükler yazarım… ![]() Düşünceli ve saygılıyım = Bira getirmeni emrederken söze "lütfen" diye başlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|