![]() |
Bir Kadının Aşkı |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bir Kadının AşkıBir kadinin Aski ![]() ![]() ![]() Karımı 1998'in sonbaharinda kaybettim ![]() ![]() ![]() Yedi senelik evliligimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmistik ![]() ikimizin fotografini çerçeveler, "Bunlar bizim hayatimizin gölgeleri" derdi ![]() ![]() Öldügünde, yedi tane resmimiz vardi ![]() 97'in bir gecesinde onu aldattim ![]() sevdigimi ve sonsuza kadar sadik kalacagimi söylerdim ![]() Ölmeden iki hafta önce yine ayni seyi tekrarladim ![]() Tuhaf bir gülümsemeyle bakti bana ve sadece: "Biliyorum" dedi ![]() Izmir'e kar yagdigi gün, yani bir ay önce, evdeydim ![]() Fotograflarimiza bakiyordum yine ![]() ![]() ![]() oldugunu ilk kez o gün fark ettim ![]() A ![]() R ![]() K ![]() A ![]() S ![]() I ![]() N ![]() > > > Gerisi için yillari yetmemisti ![]() yazmaya filan niyetlenmisti ![]() ![]() Hiçbir sey yoktu ![]() ![]() Inanabiliyormusunuz, her birinin arkasindan bir mektup çikti! Geçirdigimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmisti ![]() 1997'deki resmimizin içinden çikan zarf ise simsiyahti ![]() Ve içinden su sözler çikti: "14 Mart 1997/Gözlerin bana baska birine dokunmus gibi bakti/ Söylemene gerek yok,biliyorum ![]() ![]() ![]() 2002'deyiz ![]() ![]() Içim aciyor simdi ![]() Çünkü kadinlar biliyor, hissediyor ![]() ![]() ![]() Sadece paylasmak istedim ![]() seni seviyorum diyenin sevgisinden süphe et, çünkü; ask sessiz,sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]()
|