![]() |
Adına Aşk Dediğim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Adına Aşk DediğimBir rüzgarla başlamıştı sana olan aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sende imkansızlıgı sevdim,elimi uzattıgımda tutabilecek kadar yakın olmana karşın şafak vakti kızıllıgının ikametindeki ufuk kadar ulaşılmaz oluşunu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sendeki uçurumdan hayata bakabilmeyi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sendeki beni aramayı sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıkıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yudumladıgım zamanda gözüm kapalıyken kaçırdıgım çok şey varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama anladım ki sen benim için kaldırım taşındaki çocuklugum kadar uzakmışsın ![]() ![]() ![]() Yakaladıgım kuşun özgürlüge olan sevdası bile daha hakedilebilirmiş gökyüzünün maviliginde ![]() ![]() ![]() Seni tanımak o kadar agırmış ki ve o kadar can yakıyormuş ki gözyaşım avcumda duran hayallerimi silip süpürdügünde anladım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregim sana karalar baglarken ben hayal kırıkları arasında çocuklugumu ararken anladım meger ben sevmemişim seni ![]() ![]() ![]() Bir yanılsama ,bir yanılgı ya da hayaller aleminde bir rüya ![]() ![]() Sen degilsin bekledigim 5yıl boyunca;sen degilsin avcuna umutlarımı,tenine sıcaklıgımı bırakacagım yabancı ![]() ![]() Ugruna yapraklar harcadıgım,kalemler tükettigim,harfleri yorup cümlelerin üstüne mana agırlıgı yükledigim çocuk ![]() ![]() Ben sana gözüm kapalı duymuşum yanılgılarımı,hasretimi,sensizligimi ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi düşünüyorum da iyiki diyememişim,iyiki dilimin gücü yetmemiş saklanmışlıklar sandıgını açmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sormuyorum kendime "duysa ne der?" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları boşuna bakma paspasın altına ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımın aglama duvarında sana akan gözyaşlarım yoK artık elveda ![]() ![]() ![]() Elveda! Gözlerine yüreğimi verdigim hayali prensim ![]() ![]() ![]() Elveda! Sebebinden Eros'u gücendirdigim kalp yanılgım ![]() ![]() ![]() Elveda! Adına AŞK dedigim dil sürtüşüm ![]() ![]() ![]() Elveda! Kalbimin kaza sonucu kazandıgı yarabandı ![]() ![]() ![]() ELVEDA ![]() ![]() ![]() HoşçakaL buLup buLup yitiRdiğim sevgiLi
![]() ![]() HoşçakaL yüReğimdeki deLi eSinti !
![]() |
Cevap : Adına Aşk Dediğim |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Adına Aşk Dediğimokudugun için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|